Holttestet találtak a Dunában Dunaújvárosnál

Duna holttest Dunaújváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dunában találták meg egy eltűnt dunaújvárosi férfi holttestét.

A dunaújvárosi szabadstrandon, a Dunában találták meg szerdán annak az ötvenéves helyi férfinak a holttestét, akinek az eltűnéséről kedden tettek bejelentést a rendőrségnek – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság (FMRFK) a police.hu honlapon.

Azt írták: a bejelentés után a rendőrök a társszervekkel együtt azonnal a férfi keresésére indultak; holttestét szerda délelőtt a város szabadstrandjánál, a Dunában találták meg. Az FMRFK vizsgálja az eset körülményeit.

Szeméremsértőt keres a budapesti rendőrség – Fotóhttp://www.life.hu/news/20190710-szemeremsertot-keres-a-budapesti-rendorseg-foto.htmlSzeméremsértő magatartás miatt keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága a képen látható férfit. News--Strasbourghoz fordul Szita Bence gyilkosa: szabadulni akarhttp://www.life.hu/news/20190710-strasbourghoz-fordul-szita-bence-gyilkosa-szabadulni-akar-a-ferfi.htmlA 2012-ben megölt Szita Bence három gyilkosát tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Közülük ketten már nem élnek, a harmadik tettes, Kertész József pedig most a strasbourgi bírósághoz fordul, hogy újratárgyalják az ügyét. News--Párizs klímavészhelyzetet hirdetetthttp://www.life.hu/news/20190710-parizs-klimaveszhelyzetet-hirdetett.htmlPárizs klímavészhelyzetet hirdetett. A francia főváros önkormányzata a 2015-ös párizsi klímaegyezmény megvalósítására szólította fel a politikusokat kedden. NewsOrigoMegviseli a szervezetünket a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190710-megviseli-a-szervezetunket-a-hidegfront-a-kanikula-utan.htmlAmíg a múlt héten a kánikulára panaszkodtunk, most a hidegfront kínoz bennünket. 30 fokok után van, ahol reggel 11 fokot mértek, ami, valljuk be, tényleg hatalmas változás. News--Megdőlt a hidegrekord szerdára virradó éjjelhttp://www.life.hu/news/20190710-megdolt-a-hidegrekord.htmlSzerdára virradó éjjel megdőlt az országos minimum-hőmérsékleti rekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--Időjárás: két megyére is figyelmeztetést adtak ki a rossz idő miatthttp://www.life.hu/news/20190710-idojaras-ket-megyere-is-figyelmeztetest-adtak-ki-a-rossz-ido-miatt.htmlEgyelőre nem tér vissza a kánikula. Változóan felhős, záporokkal tarkított időre számíthatunk országszerte. Két megyére pedig figyelmeztetést adtak ki. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.