hidegfront
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a múlt héten a kánikulára panaszkodtunk, most a hidegfront kínoz bennünket. 30 fokok után van, ahol reggel 11 fokot mértek, ami, valljuk be, tényleg hatalmas változás. 

A TV2 Tényekben volt szó arról, hogyan szenvedi meg a szervezetünk a markáns hidegfrontot, még akkor is, ha kifejezetten örülünk neki.

A MeteoKlinika adatai szerint ilyenkor fáradékonyabbak vagyunk, fáj a fejünk, érzékenyebbek vagyunk, de napok múlva jobban leszünk. A változás egyébként a keringési zavarokkal küszködőket és időseket viseli meg jobban.

Több mint két évig játszottak a spanyol tévés vetélkedők eddigi legnagyobb pénznyereményéérthttp://www.life.hu/news/20190709-tobb-mint-ket-evig-ev-jatszottak-a-spanyol-teves-vetelkedok-eddigi-legnagyobb-penznyeremenyeer.htmlTöbb mint két évig játszott egy csapat a spanyol televíziós vetélkedők történetének legnagyobb pénznyereményéért, több mint 6,6 millió euróért (2,1 milliárd forint). News--Megütött a Balaton Soundon egy ápolónőt egy szlovák férfi: kiutasítottákhttp://www.life.hu/news/20190709-megutott-a-balaton-soundon-egy-not-egy-szlovak-ferfi-kiutasitottak-az-orszagbol.htmlEgy ittas szlovák férfi a Balaton Soundon ököllel arcul ütött egy ápolónőt, ezért a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, és kiutasította Magyarországról – közölte a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel. News--Nyáron megugrik a segélyhívások száma: ezek a leggyakoribb problémákhttp://www.life.hu/news/20190707-nyaron-megugrik-a-segelyhivasok-szama-ezek-a-leggyakoribb-problemak.htmlA nyári nyaralási időszakban megugrik a segélyhívások száma az asszisztenciaszolgáltatóknál, a külföldön nyaralók leggyakrabban tengeri sün okozta sérülés, medúzacsípés miatt szorulnak orvosi ellátásra, Görögországban pedig kiemelkedően sok a bérelt robogóval történt baleset – derül ki a Europ Assistance Magyarország 2018-as adataiból. NewsOrigoA jövő héten nem lesz kánikulahttp://www.life.hu/news/20190707-a-jovo-heten-nem-lesz-kanikula-idojaras.htmlAz éjszakai hidegfront következtében jó néhány fokot hűlt a levegő, a jövő héten pedig jóval 30 fok alá esik a hőmérséklet. NewsOrigoImádja az internet népe a tóban úszkáló komondorthttp://www.life.hu/news/20190706-imadja-az-internet-nepe-a-toban-uszkalo-komondort-instagram.htmlHa van videó, amihez nem kellenek szavak, akkor az úszó komondorról feltöltött filmecske azok közé tartozik: nem véletlenül terjed eszméletlen gyorsasággal a közösségi oldalon. Persze szinte mindenki imádja: mi is. Nézzétek! NewsOrigoDunai hajóbaleset: a jövő pénteken vesznek búcsút a Hableány magyar áldozataitólhttp://www.life.hu/news/20190706-dunai-hajobaleset-jovo-penteken-vesznek-bucsut-a-hableany-magyar-aldozataitol.htmlJövő hét pénteken vesznek végső búcsút a dunai hajókatasztrófában elsüllyedt Hableány két magyar halálos áldozatától, a jármű kapitányától és matrózától – írta szombati számában a Magyar Nemzet a szervezőkre hivatkozva, akik a búcsúzni kívánóktól azt kérik, hogy a Margit hídon gyülekezzenek, és virágszirmokkal készüljenek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.