Időjárás: országszerte zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek

zivatar időjárás felhőszakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológia Szolgálat.

Veszélyjelzésükben azt írták: szombatra virradó éjszaka, illetve főként hajnaltól a Dunántúlon záporos, zivataros csapadékrendszer várható, amely fokozatosan kelet felé helyeződik.

Szombaton napközben a záporok mellett több helyen várható zivatar is, helyenként felhőszakadással (rövid idő alatt 20-40 milliméter csapadékkal), néhol 60-70 kilométer/órát meghaladó széllel és jégesővel. Intenzívebb zivatarokra nagyobb eséllyel a Dél-Dunántúlon lehet számítani.

Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet 11-16, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű.

150-nel hajtott és telefonált a BMW-s, aki letarolta a magyar családot Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190712-150nel-hajtott-es-telefonalt-a-bmws-aki-letarolta-a-magyar-csaladot-horvatorszagban.htmlA Ripost információi szerint egy 35 éves horvát férfi vezette azt a BMW-t, amelyik az autópálya fizetőkapujánál letarolta egy magyar család autóját. 150-nel száguldott miközben telefonált.NewsOrigoTíz évi külföldi gyógykezelés után visszatért Szkopjéba a depressziós csimpánzhttp://www.life.hu/news/20190712-tiz-evi-kulfoldi-gyogykezeles-utan-visszatert-szkopjeba-a-depresszios-csimpanz.htmlVisszatért az észak-macedón fővárosba a szkopjei állatkert egykori üdvöskéje, a Koko nevű csimpánz, akit 10 évig kezeltek depresszióval egy hollandiai állatmenhelyen. News--Véletlenül a lábára húzta unokája művagináját ez a nagymama (18+)http://www.life.hu/news/20190712-veletlenul-a-labara-huzta-unokaja-muvaginajat-ez-a-nagymama.htmlFázott a lába, ezért zokni után nézett az oszakai nagymama. Ám nem egy gyapjúcsodát húzott a lábára, hanem unokája művagináját. News--A nyíregyházi édesapa végignézte az egyéves Kristóf haláltusájáthttp://www.life.hu/news/20190712-az-nyiregyhazi-edesapa-vegignezte-az-1-eves-kristof-halaltusajat.htmlTanúja volt gyermeke, az egyéves Kristóf haláltusájának a nyíregyházi édesapa. A gyermek megmarkolt egy rozoga vezetéket, ezután a mentők 75 percen át küzdöttek az életéért. NewsOrigoStabil az állapota a magyar családnak, akik Horvátországban szenvedtek súlyos autóbalesetethttp://www.life.hu/news/20190712-stabil-az-allapota-a-magyar-csaladnak-akiknek-autojat-a-horvat-autopalyan-taroltak-le.htmlCsütörtökön délután szenvedett súlyos autóbalesetet egy magyar család Horvátországban. Az autópályán, egy fizetőkapunál várakoztak, amikor fékezés nélkül, hátulról beléjük rohant egy BMW. NewsOrigoSúlyos autóbalesetet szenvedett egy magyar család Horvátországban – videóhttp://www.life.hu/news/20190712-sulyos-autobalesetet-szenvedett-egy-magyar-csalad-horvatorszagban-video.htmlSúlyos sérülésekkel szállították kórházba egy magyar család három tagját, miután a horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú BMW. NewsOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.