Több kilométeres torlódás az M0-son: súlyos baleset történt

Forrás: police.hu -
torlódás M0 baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos baleset miatt alakult ki több kilométeres torlódás az M0-son.

Az Útinform a honlapján tette közzé, hogy az M0-son több kilométeres torlódás alakult ki. Mint írták, egy súlyos baleset miatt alakult ki a hatalmas dugó. Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös irányába a 29. km-nél egy súlyos balesethez mentőhelikopter szállt le. A forgalom csak a belső sávban haladhat, a torlódás 4-5 km-es.

Szemtanú vallott a horvát fizetőkapunál történt balesetről: "Brutális látvány volt"http://www.life.hu/news/20190713-szemtanu-vallott-a-horvat-fizetokapunal-tortent-balesetrol-brutalis-latvany-volt.htmlSzörnyű baleset történt a horvát autópálya fizetőkapujánál, egy magyar család súlyosan megsérült. Egy szemtanú elmondta, mit látott a történtekből. News--Így dühöngött a győri szökőkútban szexelő nő - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20190713-igy-duhongott-a-gyori-szokokutban-szexelo-no.htmlA győri szökőkútban szexelő nő gusztustalanul beszélt az őt kérdőre vonó fiatalokkal. News--Dunai hajóbaleset: Így búcsúztatták a Hableány kétfős legénységéthttp://www.life.hu/news/20190713-igy-bucsuztattak-a-hableany-ketfos-legenyseget.htmlA dunai hajóbalesetben elhunyt kapitányt és matrózt kollégái és családjaik búcsúztatták el a Duna vizén. NewsOrigo150-nel hajtott és telefonált a BMW-s, aki letarolta a magyar családot Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190712-150nel-hajtott-es-telefonalt-a-bmws-aki-letarolta-a-magyar-csaladot-horvatorszagban.htmlA Ripost információi szerint egy 35 éves horvát férfi vezette azt a BMW-t, amelyik az autópálya fizetőkapujánál letarolta egy magyar család autóját. 150-nel száguldott, miközben telefonált. NewsOrigoIdőjárás: országszerte zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190712-idojaras-orszagszerte-zivatarra-felhoszakadasra-figyelmeztetnek.htmlA zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológia Szolgálat. NewsOrigoA nyíregyházi édesapa végignézte az egyéves Kristóf haláltusájáthttp://www.life.hu/news/20190712-az-nyiregyhazi-edesapa-vegignezte-az-1-eves-kristof-halaltusajat.htmlTanúja volt gyermeke, az egyéves Kristóf haláltusájának a nyíregyházi édesapa. A gyermek megmarkolt egy rozoga vezetéket, ezután a mentők 75 percen át küzdöttek az életéért. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.