Férgek falták fel a mocsokban élő brit nőt

halál kukac féreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férgek faltak fel egy nőt, aki borzasztó körülmények között élt házában Angliában.

Gyomorforgató történetről számolt be a Daily Star: Angliában férgek faltak fel egy nőt. A 42 éves asszony apjával és testvérével élt egy házban, ám amióta édesanyja meghalt, semmivel sem törődött, ellepte a mocsok a szobáját. Nemcsak a falak voltak penészesek, de a padló is tele volt ürülékkel.

A szobában megjelentek a férgek, amelyek a nő testébe is beköltöztek. Végül vérmérgezés végzett a nővel, rokonai holtan találtak rá az ágyában.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Kiderült, milyen hangot találunk szexinekhttp://www.life.hu/news/20190716-kiderult-milyen-hangot-talalunk-szexinek.htmlKiderült, valójában milyen hangot tartanak vonzónak a nők és a férfiak. News--Férfiak állítják: ezek a legnehezebb pillanatok az életükbenhttp://www.life.hu/news/20190716-ferfiak-allitjak-ezek-a-legnehezebb-pillanatok-az-eletukben.htmlA Reddit nyomán a Men's Health szedte össze, hogy melyek a legnehezebb dolgok, ha valaki férfinak született. Mi azért azt mondjuk, soha nagyobb gondja ne legyenek senkinek. Íme, a lista. NewsOrigoBarátnője holttestével szelfizett az influenszerhttp://www.life.hu/news/20190716-baratnoje-holttestevel-szelfizett-az-influencer.htmlEgy amerikai influenszer megölte a barátnőjét, majd a holttesttel készített néhány szelfit, amelyet a közösségi oldalra is kiposztolt. NewsThinkstockRészleges holdfogyatkozás lesz látható július 16-án estehttp://www.life.hu/news/20190716-reszleges-holdfogyatkozas-lesz-lathato-julius-16an-este.htmlRészleges holdfogyatkozásban gyönyörködhetünk ma este. NewsOrigoÉletét vesztette egy magyar hegymászó a Magas-Tátrábanhttp://www.life.hu/news/20190716-eletet-vesztette-egy-magyar-hegymaszo-a-magastatraban.htmlLezuhant, majd meghalt egy magyar hegymászó a Magas-Tátrában. A 40 éves férfi körülbelül 250 métert zuhant. News--Komoly baleset történt az M3-ason: hét autó ütközött összehttp://www.life.hu/news/20190714-komoly-baleset-tortent-az-m3-ason-het-auto-utkozott-ossze.htmlHét autó balesetezett az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.