Maddie McCann-ügy: új módszerrel próbálják megkeresni a kislányt

Forrás: Getty Images -
Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem adják fel Maddie McCann keresését, sőt, most arra biztatják a brit turistákat, írja a Mirror, hogy nyaralásukkor tegyenek ki képet a kislányról, hátha az segít a nyomára bukkanni.

A kampány hivatalos oldalán arról is írnak, hogy hatból egy gyereket poszterről szoktak felismerni, még akkor is, ha évekkel korábban tűnt el.

A hivatalos Find Maddie-kampány, amelyet a lány szülei is jóváhagytak, a „Nyaralni mész?”-kérdéssel indítja felhívását. „Ez lehet az a poszter, amely hazahozza Madeleine-t” – folytatódik.

A plakátok 20 nyelven készültek el, amelyeken két fotó látható, az egyiken a kis Maddie látható, a másikon egy számítógéppel készített, mesterségesen idősebbé tett kép.

Férfiak állítják: ezek a legnehezebb pillanatok az életükbenhttp://www.life.hu/news/20190716-ferfiak-allitjak-ezek-a-legnehezebb-pillanatok-az-eletukben.htmlA Reddit nyomán a Men's Health szedte össze, hogy melyek a legnehezebb dolgok, ha valaki férfinak született. Mi azért azt mondjuk, soha nagyobb gondja ne legyenek senkinek. Íme, a lista. NewsOrigoDrog és gyógyszer hatása alatt állt a Horvátországban súlyos balesetet okozó BMW sofőrjehttp://www.life.hu/news/20190715-drog-es-gyogyszer-hatasa-alatt-allt-a-horvatorszagban-sulyos-balesetet-okozo-bmw-soforj.htmlGyógyszer és kábítószer hatása alatt állt annak a BMW-nek a sofőrje, aki négy napja súlyos balesetet okozott Horvátországban az A4-es autópályán a Varasd közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is súlyosan megsérültek. News--Nekiment egy villanyoszlopnak egy autó Békéscsabánhttp://www.life.hu/news/20190714-nekiment-egy-oszlopnak-egy-auto-bekescsaban-kozolte-a-katasztrofavedelem.htmlFél pályán halad a forgalom a Berényi úton, mivel villanyoszlopnak hajtott egy autó a Békési úti kereszteződés közelében. NewsOrigoHalálos közlekedési baleset történt Nyársapátnál vasárnapra virradóanhttp://www.life.hu/news/20190714-halalos-kozlekedesi-baleset-tortent-nyarsapatnal-vasarnapra-virrado.htmlA rendőrség a honlapján közölte, hogy eddig tisztázatlan körülmények között vasárnap 1 óra 30 perckor, a 441-es úton, Nyársapát térségében egy személyautó fának ütközött. NewsOrigoIsmét megdőlt a hidegrekordhttp://www.life.hu/news/20190712-ismet-megdolt-a-hidegrekord-pentek-virradora.htmlPéntekre virradóra ismét megdőlt a hidegrekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--Megdőlt a hidegrekord szerdára virradó éjjelhttp://www.life.hu/news/20190710-megdolt-a-hidegrekord.htmlSzerdára virradó éjjel megdőlt az országos minimum-hőmérsékleti rekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.