A H5-ös HÉV helyett ezután az M5-ös metrón utazhatunk majd

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Szentendre 5-ös metró H5-ös HÉV Békásmegyer Budapest metró HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősztől a H5-ös HÉV helyett az M5-ös metróval utazhatunk majd Szentendrére. De nem csak a feliratot cserélik ki, további fejlesztések is várhatók. 

Tekintettel a H5-ös HÉV fontosságára, utasforgalmának nagyságára, szeptembertől már M5-ös metróvonalra cserélik a vonatokon található feliratot.

Ám a fejlesztés nem áll meg ennyinél. Az Óbuda.hu-n olvashatjuk, hogy a Budapesti Mobilitási Terv (BMT) tervei között szerepel az is, hogy a H5-ös HÉV-ből M5-ös metróvá avanzsáló vonalat a belváros és Békásmegyer között metróüzemre alakítsák át.

Az elgondolást az is indokolja, hogy Óbuda közlekedési problémái a várost kettészelő HÉV négy, III. kerületi, szintbeli kereszteződésére vezethetők vissza, amelyek akadályozzák a helyi közúti közlekedést – írják a portálon.

HÉV helyett metró jár majd Békásmegyer felé Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Időjárás: jégeső és felhőszakadás is jöhethttp://www.life.hu/news/20190717-idojaras-jegeso-es-felhoszakadas-is-johet.htmlLassanként tér vissza a nyár, de nem örülhetnek mindenhol az országban a napsütésnek. Egyes helyeken felhőszakadás jöhet.NewsOrigoSzakemberek szerint jobb, ha letöröljük személyes adatainkat a Facebookrólhttp://www.life.hu/news/20190716-szakemberek-szerint-jobb-ha-letoroljuk-szemelyes-adatainkat-a-facebookrol.htmlSzakemberek arra figyelmeztetnek, jobb, ha letöröljük a Facebookról a születési dátumunkat és egyéb személyes adatunkat. NewsOrigoFérgek falták fel a mocsokban élő brit nőthttp://www.life.hu/news/20190716-fergek-faltak-fel-a-mocsokban-elo-brit-not.htmlFérgek faltak fel egy nőt, aki borzasztó körülmények között élt házában Angliában. News--Maddie McCann-ügy: új módszerrel próbálják megkeresni a kislánythttp://www.life.hu/news/20190716-maddiemccann-ugy-uj-modszerrel-probaljak-megkeresni-a-kislanyt-plakatok.htmlNem adják fel Maddie McCann keresését, sőt, most arra biztatják a brit turistákat, írja a Mirror, hogy nyaralásukkor tegyenek ki képet a kislányról, hátha az segít a nyomára bukkanni. News--Férfiak állítják: ezek a legnehezebb pillanatok az életükbenhttp://www.life.hu/news/20190716-ferfiak-allitjak-ezek-a-legnehezebb-pillanatok-az-eletukben.htmlA Reddit nyomán a Men's Health szedte össze, hogy melyek a legnehezebb dolgok, ha valaki férfinak született. Mi azért azt mondjuk, soha nagyobb gondja ne legyenek senkinek. Íme, a lista. NewsOrigoKiderült, milyen hangot találunk szexinekhttp://www.life.hu/news/20190716-kiderult-milyen-hangot-talalunk-szexinek.htmlKiderült, valójában milyen hangot tartanak vonzónak a nők és a férfiak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.