Hatalmas halat fogott ki a zsennyei horgásztóból a 13 éves kisfiú

Forrás: Shutterstock -
fogás fiú horgásztó hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 21 kilós halat fogott ki a zsennyei horgásztóból egy 13 éves kisfiú.

A zsennyei horgásztó történetének eddigi legnagyobb pontyát fogta ki egy 13 éves fiú. Kiss Ernő Gábor kisiskolás társaival együtt táborozott a Vas megyei helyen és a Vaol szerint mindössze egy 0,12-es fonott előkét, 10-es horgot és feederbotot használt a kapáskor.

A ponty egyébként 21.490 grammos volt, ez pedig abszolút rekordnak számít.

Több mint negyven fürdő vesz részt július 26-án a Strandok éjszakájánhttp://www.life.hu/news/20190718-tobb-mint-negyven-furdo-vesz-reszt-julius-26an-strandok-ejszakajan.htmlJúlius 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte - mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.News--Nem mer enni a férfi, akinek mindkét bátyja étkezés közben fulladt meghttp://www.life.hu/news/20190718-nem-mer-enni-a-ferfi-akinek-mindket-batyja-etkezes-kozben-fulladt-meg.htmlNem mer enni az a férfi, akinek két bátyja is evés közben fulladt meg. NewsOrigoÉdesapja golfütésétől halt meg egy hatéves kislány Utahbanhttp://www.life.hu/news/20190718-edesapja-golfutesetol-halt-meg-egy-hateves-kislany-utah-allamban.htmlVéletlenül eltalálta golflabdájával hatéves lányát egy amerikai férfi, a gyermek belehalt sérüléseibe. A baleset hétfőn történt a Salt Lake Citytől 65 kilométerre délre fekvő Orem egyik golfpályáján, ahol apa és lánya együtt golfozott. A golflabda a nyakánál találta el a kislányt, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba – közölte a helyi rendőrség illetékese. News--Agyonlőtt oroszlán teteme fölött csókolózott egy párhttp://www.life.hu/news/20190718-agyonlott-oroszlan-teteme-folott-csokolozott-egy-par.htmlEgy szafaris vadászat után egy oroszlán teteme felett csókolózott egy pár. A róluk készült kép felkerült az internetre. NewsOrigoFigyelmeztetést adott ki az OMSZ: zivatarok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190718-figyelmeztetest-adott-ki-az-omsz-zivatarok-jonnek-idojaras.htmlZivatarok miatt az egész országra figyelmeztetést adott ki az OMSZ. Eleinte az ország nyugati felében várható eső, később keleten is lehetnek zivatarok, írja a Köpönyeg.hu. News--Szélsőséges időjárás: 32 fokos hőséget mértek Szibériábanhttp://www.life.hu/news/20190716-szelsoseges-idojaras-32-fokos-hoseget-mertek-sziberiaban.htmlSzibériában, Jakutszkban található a világ egyik legismertebb permafrosztja, olyan jégmező, amely több éve fagyott állapotban van. A térség egyébként is szélsőséges időjárásról híres, de most minden eddignél melegebbet, 32 fokot mértek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.