17 éves székesfehérvári fiút keres a rendőrség – eltűnt

Forrás: Police.hu -
eltűnt személyek Székesfehérvár Barkóczi Benjamin rendőrség eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség a lakosság segítségét kéri. A 17 éves Barkóczi Benjamin június 11-én tűnt el. Kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a székesfehérvári fiúról, értesítse őket.

Barkóczi Benjamin eltűnése ügyében folytat eljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. A 17 éves fiatal június 11-én székesfehérvári lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen – írja a Police.hu.

A fiatal körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, enyhén hullámos hajú és kék szemű. Eltűnésekor fekete pólót, piros rövidnadrágot és fekete tornazsákot viselt.

Barkóczi Benjamint keresi a rendőrség Forrás: Police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Barkóczi Benjamint felismeri, jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.