40 éve nem iszik, nem dohányzik, és nem mos hajat ez a férfi

férfi haj hajmosás Isten segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isten jelent meg annak a 63 éves férfinak, aki azt állítja, hogy a Mindenható parancsára nem mossa a haját 40 éve. Új foglalkozást is választott magának. 

Sakal Dev Tuddunak hívják azt a 63 éves férfit, aki azt állítja, hogy 40 évvel ezelőtt megjelent neki Isten, és azt parancsolta, hogy soha többé ne mosson és ne vágasson hajat – írja a Bors a Metro cikke alapján.

Azóta már egy 180 centiméteres rasztacsomó díszeleg a fején. De nemcsak ebben változott az élete, hanem nem iszik és nem dohányzik. Otthagyta régi munkahelyét, ma pedig olyan pároknak tart meditációs foglalkozásokat, akiknek nem lehet gyermekük.

Földrengés volt Athén környékénhttp://www.life.hu/news/20190719-foldrenges-volt-athen-kornyeken.htmlRövid ideig tartó földrengés rázta meg pénteken kora délután Athén környékét – közölte az euromediterrán szeizmológiai központ. News--17 éves székesfehérvári fiút keres a rendőrség – eltűnthttp://www.life.hu/news/20190719-17-eves-eltunt-szekesfehervari-fiut-keres-a-rendorseg.htmlA rendőrség a lakosság segítségét kéri. A 17 éves Barkóczi Benjamin június 11-én tűnt el. Kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a székesfehérvári fiúról, értesítse őket. News--Betiltotta a Nébih a BoomBoom férfiaknak szánt étrend-kiegészítő forgalmazásáthttp://www.life.hu/news/20190719-betiltotta-a-nebih-a-boomboom-ferfiaknak-szant-etrendkiegeszito-forgalmazasat.htmlBetiltotta a BoomBoom férfiaknak szánt étrend-kiegészítő forgalmazását a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Az intézkedés az interneten rendelt készítmény gyógyszerhatóanyag-tartalma miatt vált szükségessé, és a hamisítás miatt feljelentést tesznek. NewsOrigoSúlyos tömegbaleset történt Budapesten: 4 autó ütközötthttp://www.life.hu/news/20190719-sulyos-tomegbaleset-tortent-budapesten-4-auto-utkozott.htmlNégy autó rohant egymásba a Kerepesi útnál. NewsOrigoA kiotói filmstúdió felgyújtásával gyanúsított férfi szerint „ellopták” egy novelláját http://www.life.hu/news/20190719-a-kiotoi-filmstudio-felgyujtasaval-gyanusitott-ferfi-szerint-elloptak-egy-novellajat.html„Ellopták”, más szerző nevével használták fel a tettes novelláját, és ezért gyújthatta fel azt a kiotói filmstúdiót, amelynek lángoló épületében 33 ember lelte halálát, tíz pedig súlyosan megsérült – írta pénteken a japán sajtó. News--Rekordmeleget mértek szerdán Izraelbenhttp://www.life.hu/news/20190718-rekord-meleget-mertek-szerdan-izraelben-1.htmlA meteorológiai mérések kezdete óta a legmelegebb napot jegyezték fel szerdán Izraelben: a Holt-tenger melletti Szdom-hegynél (a bibliai Szodoma) 50 Celsius-fokot mértek helyi médiajelentések szerint. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.