Időjárás: igazi strandidő lesz hétvégén

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
kánikula időjárás Nyár hőség strandidő előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hír azoknak, akik nyaralni indulnak vagy csak egy kis kikapcsolódást terveznek a hétvégére: igazi strandidőben lesz részünk.

A Köpönyeg előrejelzése szerint a hét utolsó munkanapján gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és elszórtan zápor, zivatar is kialakul. A délnyugati szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Igazi strandidő lesz hétvégén Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Szombaton ragyogó napsütés várható, esetleg keleten lehet frissítő zivatar. 30 fok köré melegszik a levegő.

Vasárnap a napsütést délután gomolyfelhők zavarják, és – főleg – északon zápor, zivatar is kialakulhat. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél élénkül meg. 29 és 34 fok közötti hőség lesz.

A jövő hét első napjaiban szintén kiváló strandidőre van kilátás sok napsütéssel.

Az anyakirályné örökbecsű szabálya nehezíti meg Meghan hercegné mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-az-anyakiralyne-orokbecsu-szabalya-neheziti-meg-meghan-hercegne-mindennapjait.htmlIgaz, már évekkel ezelőtt elhunyt Erzsébet királynő édesanyja, az anyakirályné, ám egyik örökbecsű szabályát még mindig mantrázza a család. Úgy tudni, ez nagyon megnehezíti Meghan hercegné mindennapjait. TV + Sztárok--Alec Baldwin lánya, Ireland zsinórtangában pózolt egy erkélyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-alec-baldwin-lanya-ireland-zsinortangaban-pozolt-egy-erkelyen.htmlZsinórtangában mondott köszönetet a szép élményekért Alec Baldwin lánya, Ireland. A fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--Bővíti személyzetét a királyi család, várják a jelentkezőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190718-boviti-szemelyzetet-a-kiralyi-csalad-varjak-a-jelentkezoket.htmlMegüresedett egy pozíció a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő épp szakácsot keres. Az állás betöltésének szigorú feltételei vannak. TV + Sztárok--Janicsák Veca és férje kapcsolatát megváltoztatta az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-janicsak-veca-es-ferje-kapcsolatat-megvaltoztatta-az-azsia-expressz.htmlHét évvel ezelőtt ismerte meg egymást Janicsák Veca és férje, Ábel. Magánéletükről nemigen nyilatkoztak, ám az Ázsia Expressz második évadában együtt láthatjuk majd őket. Az énekesnő elárulta: megváltoztatta kapcsolatukat a forgatás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEzúttal kebleit mutatta meg követőinek Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ezuttal-kebleit-mutatta-meg-kovetoinek-demi-rose-modell.htmlBár a mosoly fontosságát hangsúlyozza, nem biztos, hogy Demi Rose követői a legutóbbi fotóján az arcát nézik meg először. TV + Sztárok--Rajongója buktatta le Kylie Jennert: retusálta a fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190718-rajongoja-buktatta-le-kylie-jennert-retusalta-fotojat.htmlKylie Jennert képmanipulációval vádolják a rajongói. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.