Súlyos tömegbaleset történt Budapesten: 4 autó ütközött

Forrás: Shutterstock -
baleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy autó rohant egymásba a Kerepesi útnál.

Összeütközött négy személygépkocsi Budapest XIV. kerületében, a Kerepesi úton, a Róna utca és az Örs vezér tere közötti szakaszon. A járművek akadályozzák a forgalmat. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az egység áramtalanítja az autókat. A mentőket is a helyszínre riasztották – közölte a Katasztrófavédelem.

Forrás: Shutterstock
A kiotói filmstúdió felgyújtásával gyanúsított férfi szerint "ellopták" egy novelláját http://www.life.hu/news/20190719-a-kiotoi-filmstudio-felgyujtasaval-gyanusitott-ferfi-szerint-elloptak-egy-novellajat.html"Ellopták", más szerző nevével használták fel a tettes novelláját, és ezért gyújthatta fel azt a kiotói filmstúdiót, amelynek lángoló épületében 33 ember lelte halálát, tíz pedig súlyosan megsérült - írta pénteken a japán sajtó.News--Édesapja golfütésétől halt meg egy hatéves kislány Utahbanhttp://www.life.hu/news/20190718-edesapja-golfutesetol-halt-meg-egy-hateves-kislany-utah-allamban.htmlVéletlenül eltalálta golflabdájával hatéves lányát egy amerikai férfi, a gyermek belehalt sérüléseibe. A baleset hétfőn történt a Salt Lake Citytől 65 kilométerre délre fekvő Orem egyik golfpályáján, ahol apa és lánya együtt golfozott. A golflabda a nyakánál találta el a kislányt, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba – közölte a helyi rendőrség illetékese. News--Július 20-án rendezik meg a második libegők éjszakájáthttp://www.life.hu/news/20190715-julius-20an-rendezik-meg-a-masodik-libegok-ejszakajat.htmlJúlius 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén hat helyszín csatlakozott. NewsOrigoJúlius 20-án rendezik meg a második libegők éjszakájáthttp://www.life.hu/news/20190715-julius-20an-rendezik-meg-a-masodik-libegok-ejszakajat.htmlJúlius 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén hat helyszín csatlakozott. NewsOrigoDrog és gyógyszer hatása alatt állt a Horvátországban súlyos balesetet okozó BMW sofőrjehttp://www.life.hu/news/20190715-drog-es-gyogyszer-hatasa-alatt-allt-a-horvatorszagban-sulyos-balesetet-okozo-bmw-soforj.htmlGyógyszer és kábítószer hatása alatt állt annak a BMW-nek a sofőrje, aki négy napja súlyos balesetet okozott Horvátországban az A4-es autópályán a Varasd közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is súlyosan megsérültek. News--Halálos közlekedési baleset történt Nyársapátnál vasárnapra virradóanhttp://www.life.hu/news/20190714-halalos-kozlekedesi-baleset-tortent-nyarsapatnal-vasarnapra-virrado.htmlA rendőrség a honlapján közölte, hogy eddig tisztázatlan körülmények között vasárnap 1 óra 30 perckor, a 441-es úton, Nyársapát térségében egy személyautó fának ütközött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.