Meghibásodott egy hullámvasút: órákig a csúcsán ragadtak a kalandra vágyók – videó

meghibásodás videó hullámvasút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A marylandi vidámparkban hibásodott meg az a hullámvasút, amelynek utasai órákig rostokoltak a magasban.

A hullámvasút egy emelkedőn hibásodott meg, aminek következtében az utasok a szerkezet legmagasabb pontján rekedtek. Órákig nem tudták őket lehozni, így a néhány perces kalandtúra hosszúra nyúló rémálommá változott.

Szerencsére senki sem sérült meg a meghibásodás során, mindenkit épségben sikerült lehozni. Videó is készült a döbbenetes eseményről – írta meg a Bors.

Több vonat menetrendje módosul: nézz utána, mielőtt elindulszhttp://www.life.hu/news/20190720-tobb-vonat-menetrendje-modosult-palyafelujitas-miatt.htmlTöbb vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel. News--Mesterséges havazással lehetne megmenteni az antarktiszi jegethttp://www.life.hu/news/20190720-mesterseges-havazassal-lehetne-megmenteni-antarktiszi-jeget.htmlMesterséges hó ágyúzásával stabilizálni lehetne Nyugat-Antarktisz jégtakaróját a Potsdami Éghajlatkutató Intézet tudósai szerint. A sokmilliárd tonnányi hótöbbletet úgy érnék el, hogy az óceán vizét a gleccserekre szivattyúznák és hóágyúkkal terítenék szét. Ehhez a művelethez példa nélküli mérnöki munkára lenne szükség. Mivel ez a világ egyik utolsó érintetlen területe, ezért a beavatkozás jelentős környezeti kockázatot is jelentene – írta a Phys.org nyomán az MTI. Ezzel megelőzhető lenne a tengerszint hosszú távú emelkedése a világ sok nagy népsűrűségű területén az Egyesült Államoktól Kínáig. News--Meghalt Mitch Petrus, az NFL korábbi játékosahttp://www.life.hu/news/20190720-meghalt-mitch-petrus-az-nfl-korabbi-jatekosa-rosszul-lett-a-hosegtol.htmlElhunyt a híres amerikafutball-játékos, Mitch Petrus. A BBC úgy tudja, a hőség miatt lett rosszul: szívrohamot kapott. News--Robbanás történt egy Borsod megyei üzembenhttp://www.life.hu/news/20190718-robbanas-tortent-egy-borsod-megyei-uzemben.htmlSzerda este robbanás történt a kazincbarcikai BorsodChem területén: nem történt személyi sérülés.News--Robbanás történt egy Borsod megyei üzembenhttp://www.life.hu/news/20190718-robbanas-tortent-egy-borsod-megyei-uzemben.htmlSzerda este robbanás történt a kazincbarcikai BorsodChem területén: nem történt személyi sérülés.News--Nem mer enni a férfi, akinek mindkét bátyja étkezés közben fulladt meghttp://www.life.hu/news/20190718-nem-mer-enni-a-ferfi-akinek-mindket-batyja-etkezes-kozben-fulladt-meg.htmlNem mer enni az a férfi, akinek két bátyja is evés közben fulladt meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.