Az Instagram elrejti a lájkszámlálót

Forrás: Instagram/abigailratchford -
lájk Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC arról ír, hogy Ausztráliában, Új-Zélandon, Írországban, Olaszországban, Japánban és Brazíliában csütörtök óta nem látható már az Instagramon, hogy hányan lájkoltak egy fotót. A felhasználók csupán azt olvashatják, hogy a bejegyzés valakinek és még másoknak is tetszik, de mindezt számok nélkül.

Az Instagram úgy indokolja a döntését, hogy így szeretné levenni a nyomást a felhasználókról, akik természetesen megnézhetik, hogy a saját fotóikra hány lájk érkezett.

„Reméljük, hogy a lájkokból fakadó nyomás elmúlik az újításunkkal, és mostantól mindenki arra fókuszálhat, hogy olyan dolgokat osszon meg, amiket szeret” – írta a cég a közleményében, amelyben hangsúlyozták, hogy ne a külvilág elvárásainak akarjunk megfelelni a posztokban, hanem olyan tartalmakat osszunk meg, amelyek igazán fontosak számunkra.

Abigail Ratchford Instagram-sztár például évente 251 milliót keres posztjaival Forrás: Instagram/abigailratchford

Hőség és zivatarok: így alakul a vasárnapi időjáráshttp://www.life.hu/news/20190721-hoseg-es-zivatarok-igy-alakul-a-vasarnapi-idojaras.htmlTöbb megyére a hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra. Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzés szerint hőség miatt Budapestre, illetve Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.NewsOrigoTöbb vonat menetrendje módosul: nézz utána, mielőtt elindulszhttp://www.life.hu/news/20190720-tobb-vonat-menetrendje-modosult-palyafelujitas-miatt.htmlTöbb vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel. News--Meghalt Warren Appleby kaszkadőr-koordinátor a Titans című sorozat forgatásánhttp://www.life.hu/news/20190719-meghalt-warren-appleby-kaszkadorkoordinator-a-titans-cimu-sorozat-forgatasan-baleset.htmlTragédia történt a Titans című sorozat forgatásán, baleset érte Warren Appleby kaszkadőr-koordinátort. Az életét már nem tudták megmenteni. NewsOrigoÉdesapja golfütésétől halt meg egy hatéves kislány Utahbanhttp://www.life.hu/news/20190718-edesapja-golfutesetol-halt-meg-egy-hateves-kislany-utah-allamban.htmlVéletlenül eltalálta golflabdájával hatéves lányát egy amerikai férfi, a gyermek belehalt sérüléseibe. A baleset hétfőn történt a Salt Lake Citytől 65 kilométerre délre fekvő Orem egyik golfpályáján, ahol apa és lánya együtt golfozott. A golflabda a nyakánál találta el a kislányt, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba – közölte a helyi rendőrség illetékese. News--Több mint negyven fürdő vesz részt július 26-án a Strandok éjszakájánhttp://www.life.hu/news/20190718-tobb-mint-negyven-furdo-vesz-reszt-julius-26an-strandok-ejszakajan.htmlJúlius 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke. News--Férfiak állítják: ezek a legnehezebb pillanatok az életükbenhttp://www.life.hu/news/20190716-ferfiak-allitjak-ezek-a-legnehezebb-pillanatok-az-eletukben.htmlA Reddit nyomán a Men's Health szedte össze, hogy melyek a legnehezebb dolgok, ha valaki férfinak született. Mi azért azt mondjuk, soha nagyobb gondja ne legyenek senkinek. Íme, a lista. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.