Időjárás: csütörtökön tetőzik a kánikula Nyugat-Európában

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Nyugat-Európa kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyugat-Európában csütörtökön tetőzik a kánikula - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

A következő három-négy napban Spanyolország mellett Franciaországban, a Benelux államokban, valamint Németország nyugati felén is 35 Celsius-fok fölé, egyes tájakon 40 fok körülire melegszik a levegő. Emellett szokatlanul meleg lehet Anglia délkeleti részén is, például Londonban - írták.

A hőség az említett országok nagy részén várhatóan csütörtökön tetőzik majd, utána nyugat felől markáns hidegfront érkezik zivatarok kíséretében, és egyes területeken akár 15 fokot is hűlhet a levegő két nap alatt - tették hozzá.

Az előrejelzés szerint Magyarországon egész héten 30 fok körül alakulnak a hőmérsékleti maximumok.

Így van most a család, akit Horvátországban tarolt le egy BMW-shttp://www.life.hu/news/20190722-igy-van-most-a-csalad-akit-horvatorszagban-tarolt-le-egy-bmws.htmlJúlius 11-én egy horvátországi autópályán egy fizetőkapunál várakozó magyar család autójába belerohant egy bedrogozott BMW-s. Az apát, az anyát és hétéves fiukat válságos állapotban szállították kórházba. A Ripost kiderítette, hogy vannak most. News--Hamisított tanulmányi eredményekkel akart érettségizni egy zalai fiatalhttp://www.life.hu/news/20190722-hamisitott-tanulmanyi-eredmenyekkel-akart-erettsegizni-egy-zalai-fiatal.htmlKözokirat-hamisítás és hamis magánokirat felhasználása miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy zalai fiatal ellen, aki a központi informatikai rendszer hibáját kihasználva meghamisította a bukott érettségi vizsgájának dokumentumát. News--Ezrek követik M. Richárd, a Dózsa György úti halálos baleset vádlottjáthttp://www.life.hu/news/20190722-ezrek-kovetik-m-richard-a-dozsa-gyorgy-uti-halalos-baleset-vadlottjat.htmlPest megyében már szabadon mozoghat szívműtéte után a Dózsa György úti halálos baleset vádlottja, M. Richárd. Az Instagram-oldalát az utóbbi időben egyre többen kezdték követni, már több ezer lájkolója van. News--Elkábítottak és kifosztottak vendégeket egy fővárosi bárbanhttp://www.life.hu/news/20190722-elkabitottak-es-kifosztottak-vendegeket-egy-fovarosi-barban-vademeles-ot-ember-ellen.htmlCsoportosan elkövetett rablás miatt vádat emeltek egy budapesti, belvárosi bár üzletvezetője, egy pultosa és három törzsvendége ellen, akik egymással összejátszva elkábítottak, majd kifosztottak vendégeket – tájékoztatta a főváros főügyész hétfőn az MTI-t. NewsOrigoTragikus körülmények között veszítette életét a strandon egy hatgyermekes édesapahttp://www.life.hu/news/20190722-tragikus-korulmenyek-kozott-veszitette-eletet-a-strandon-egy-hatgyermekes-edesapaa-37-eves-lee.htmlAz Oak Island tengerparton játszott három gyermekével csütörtökön a 37 éves Lee Dingle, amikor egy hullám a talajhoz csapta. A férfi nyaka eltört, és a torka pedig elzáródott, így oxigén sem jutott az agyába, egy nap múlva meghalt. Minderről Dingle felesége számolt be a Twitteren, írja a CNN. NewsOrigoHarminc fok feletti kánikula várható egész hétenhttp://www.life.hu/news/20190722-harminc-fok-feletti-kanikula-varhato-egesz-heten-idojaras.htmlJó hír a kánikula rajongóinak: egész hétre meleget ígérnek a meteorológusok. Ha azonban nem bírod a hőséget, nem lesznek könnyű napjaid. News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.