Tragikus körülmények között veszítette életét a strandon egy hatgyermekes édesapa

strand baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oak Island tengerparton játszott három gyermekével csütörtökön a 37 éves Lee Dingle, amikor egy hullám a talajhoz csapta. A férfi nyaka eltört, és a torka pedig elzáródott, így oxigén sem jutott az agyába, egy nap múlva meghalt. Minderről Dingle felesége számolt be a Twitteren, írja a CNN. 

"A partnerem, a szerelmem és az otthonom halt meg ma egy őrült baleset után. 18 éves voltam, amikor találkoztunk, ő pedig 19, és azóta együtt voltunk. Nem voltam felkészülve arra, hogy 37 évesen búcsúzzak el tőle. Nem tudom, hogyan legyek felnőtt nélküle, de megtanulom. Csak azt kívánom, hogy bár ne kellene" – idézi a CNN nyomán a feleséget a Ripost.

Harminc fok feletti kánikula várható egész hétenhttp://www.life.hu/news/20190722-harminc-fok-feletti-kanikula-varhato-egesz-heten-idojaras.htmlJó hír a kánikula rajongóinak: egész hétre meleget ígérnek a meteorológusok. Ha azonban nem bírod a hőséget, nem lesznek könnyű napjaid. News--Hőség és zivatarok: így alakul a vasárnapi időjáráshttp://www.life.hu/news/20190721-hoseg-es-zivatarok-igy-alakul-a-vasarnapi-idojaras.htmlTöbb megyére a hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra. Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzés szerint hőség miatt Budapestre, illetve Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. NewsOrigoMeghalt Mitch Petrus, az NFL korábbi játékosahttp://www.life.hu/news/20190720-meghalt-mitch-petrus-az-nfl-korabbi-jatekosa-rosszul-lett-a-hosegtol.htmlElhunyt a híres amerikafutball-játékos, Mitch Petrus. A BBC úgy tudja, a hőség miatt lett rosszul: szívrohamot kapott. News--Súlyos tömegbaleset történt Budapesten: 4 autó ütközötthttp://www.life.hu/news/20190719-sulyos-tomegbaleset-tortent-budapesten-4-auto-utkozott.htmlNégy autó rohant egymásba a Kerepesi útnál. NewsOrigoÉdesapja golfütésétől halt meg egy hatéves kislány Utahbanhttp://www.life.hu/news/20190718-edesapja-golfutesetol-halt-meg-egy-hateves-kislany-utah-allamban.htmlVéletlenül eltalálta golflabdájával hatéves lányát egy amerikai férfi, a gyermek belehalt sérüléseibe. A baleset hétfőn történt a Salt Lake Citytől 65 kilométerre délre fekvő Orem egyik golfpályáján, ahol apa és lánya együtt golfozott. A golflabda a nyakánál találta el a kislányt, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba – közölte a helyi rendőrség illetékese. News--Meghalt Warren Appleby kaszkadőr-koordinátor a Titans című sorozat forgatásánhttp://www.life.hu/news/20190719-meghalt-warren-appleby-kaszkadorkoordinator-a-titans-cimu-sorozat-forgatasan-baleset.htmlTragédia történt a Titans című sorozat forgatásán, baleset érte Warren Appleby kaszkadőr-koordinátort. Az életét már nem tudták megmenteni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.