Bándy Kata édesanyja előre látta, hogy a lányát meg fogják gyilkolni

Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc -
gyilkosság édesanya Bándy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bándy Kata édesanyja állítja, korábban megérezte, hogy a lányát egyszer megölik.

Bándy Katát pontosan hét évvel ezelőtt ölte meg a gyilkosa. A pécsi rendőrpszichológus egy születésnapi buliból ment haza éjszaka, amikor P. László megerőszakolta, és végzett vele. Kata édesanyja máig nem tudta feldolgozni a történteket. A közösségi oldalán megosztott bejegyzéséből kiderült, előre látta a lánya tragikus halálát.

Picike volt, 4 hónapos. Imádtam Őt. 1987 áprilisát írtuk. Ijesztően furcsa, már-már borzalmas képek villantak a szemem elé. Közel álltam az őrülethez. Nem mertem segítséget kérni, beszélni róla pláne nem. Egy füves terület és egy piros hintaállvány kitörölhetetlenül belevésődött az emlékeimbe. ... Eltelt 25 év. 25 keserves, szorongással, depresszióval, boldogtalansággal teli év. És végig éreztem, hogy Katát idejekorán el fogom/fogjuk veszíteni. (...) Egy csodás nyári napon Kata eljött. Elhozta a búcsúajándékait. És azon az éjszakán elindult. Hazaindult. Csaknem úgy, ahogyan azt 25 évvel előtte megláttam. És volt ott egy játszótér. Egy füves terület, hintákkal. Jártam „arra" többször és egyszer se mertem megnézni, milyen színűek azok a hinták" - idézi a Ripost az édesanya bejegyzését.

Bándy Katát hét évvel ezelőtt ölték meg Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.