Milák Kristóf negyedik 100 méter pillangón

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
úszás Milák Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milák Kristóf negyedik lett 100 méter pillangón szombaton, a kvangdzsui világbajnokságon. A 19 éves magyar úszó szerdán 200 méter pillangón a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps 2009-es világrekordját megdöntve diadalmaskodott, két nappal később 100 méteren az előfutamból 51.42-es, az elődöntőből 50.95-ös idővel jutott tovább.

A Honvéd tinédzsere előzetesen azt mondta, az elődöntőben Phelps-világcsúcsot döntő Caeleb Dresselre kell majd figyelnie a fináléban, és amennyire csak lehet, tapadni szeretne az amerikai klasszisra. Dressel – aki nagyjából fél órával korábban több mint négytizedes előnnyel nyert 50 méter gyorson – a rajt után kilőtt: Milák próbálta tartani a lépést, 50-nél harmadiknak fordult. Ekkor az amerikai a kidelfinezéssel óriási előnyt szerzett, eldöntötte a versenyt, Milák pedig végül elődöntős idejénél gyengébb eredménnyel, 51.26 másodperccel csapott célba.
„Nem ezt akartam. Azt hittem, jobb lesz, nem úgy sikerült, ahogy gondoltam. Nagyon rosszul jött ki a fal, ott kaptam egy testhosszt. Próbáltam visszahozni a második ötvenen, de csak így sikerült. Elfáradtam az utolsó napra, nem tudom, hogy testben vagy fejben, talán az utóbbi” – értékelte csalódottan Milák.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Autóval közösült egy férfi Pécsett (18+)http://www.life.hu/news/20190727-autoval-kozosult-egy-ferfi-pecsett-fenyes-nappal.htmlA pecsma.hu olvasója lett figyelmes arra, hogy Pécsett a Bocskai utcában egy vélhetően tudatmódosító szerek hatása alatt álló férfi egy autóval szexelt. NewsOrigoBaleset a Balatonnál: egy kerékpárost gázolt el egy vonathttp://www.life.hu/news/20190723-baleset-a-balatonnal-kerekparos-gazol-egy-vonat.htmlEgy kerékpárost gázolt el egy személyvonat Balatonszéplak felső állomásnál – olvasható a Katasztrófavédelem oldalán. News--Tragikus baleset: kisbusz gázolta el a zebrán a gyalogosthttp://www.life.hu/news/20190721-tragikus-baleset-kisbusz-gazolta-el-a-zebran-a-gyalogost.htmlKivilágítatlan gyalogost gázolt el a zebrán szombat éjszaka egy kisbusz. A 42 éves férfi meghalt. News--Hőség és zivatarok: így alakul a vasárnapi időjáráshttp://www.life.hu/news/20190721-hoseg-es-zivatarok-igy-alakul-a-vasarnapi-idojaras.htmlTöbb megyére a hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra. Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzés szerint hőség miatt Budapestre, illetve Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. NewsOrigoSzörnyű baleset az óriáscsúszdán: nyaktól lefelé lebénult a fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20190720-szornyu-baleset-az-oriascsuszdan-nyaktol-lefele-lebenult-a-fiatal-ferfi-david-briffaut.htmlRémálommá vált David Briffaut nyaralása. A 23 éves férfi barátnőjével és néhány haverjával nyaralt, amikor a spanyol Aqualandia vízi parkban fejjel előre csúszott le egy hatalmas csúszdáról. Ám amikor leért, a feje hátracsapódott, eltörtek a nyakcsigolyái, és nyaktól lefelé lebénult. NewsThinkstockSúlyos tömegbaleset történt Budapesten: 4 autó ütközötthttp://www.life.hu/news/20190719-sulyos-tomegbaleset-tortent-budapesten-4-auto-utkozott.htmlNégy autó rohant egymásba a Kerepesi útnál. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.