„Életre kelt” a csirkemell a tányéron egy ázsiai étteremben

étterem csirke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ázsiai étteremben kelt életre a vendég tányérján a csirkemell. Bár a látvány gusztustalan, a jelenség nem misztikus: az egyik dresszing aktiválhatta a vacsorának szánt hús izomrostjait. 

A látványra nincsenek szavak, így inkább mutatjuk is a videót:

Vasárnap kánikulára és zivatarokra is készülni kellhttp://www.life.hu/news/20190727-vasarnap-kanikulara-es-zivatarokra-is-keszulni-kell-idojaras.htmlAz ország nagy részén hőség lesz, emellett zivatarokra, felhőszakadásokra is készülni kell vasárnap. News--Közlekedési fennakadásokat is okozott a nagy eső Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20190727-kozlekedesi-fennakadasokat-is-okozott-a-nagy-eso-debrecenben-szombaton.htmlKözlekedési fennakadásokat is okozott a nagy eső szombaton Debrecenben, a városban és a környékén számos épületet és pincét öntött el a lezúduló bő csapadék. NewsOrigoAutóval közösült egy férfi Pécsett (18+)http://www.life.hu/news/20190727-autoval-kozosult-egy-ferfi-pecsett-fenyes-nappal.htmlA pecsma.hu olvasója lett figyelmes arra, hogy Pécsett a Bocskai utcában egy vélhetően tudatmódosító szerek hatása alatt álló férfi egy autóval szexelt. NewsOrigoMesterséges havazással lehetne megmenteni az antarktiszi jegethttp://www.life.hu/news/20190720-mesterseges-havazassal-lehetne-megmenteni-antarktiszi-jeget.htmlMesterséges hó ágyúzásával stabilizálni lehetne Nyugat-Antarktisz jégtakaróját a Potsdami Éghajlatkutató Intézet tudósai szerint. A sokmilliárd tonnányi hótöbbletet úgy érnék el, hogy az óceán vizét a gleccserekre szivattyúznák és hóágyúkkal terítenék szét. Ehhez a művelethez példa nélküli mérnöki munkára lenne szükség. Mivel ez a világ egyik utolsó érintetlen területe, ezért a beavatkozás jelentős környezeti kockázatot is jelentene – írta a Phys.org nyomán az MTI. Ezzel megelőzhető lenne a tengerszint hosszú távú emelkedése a világ sok nagy népsűrűségű területén az Egyesült Államoktól Kínáig. News--Több vonat menetrendje módosul: nézz utána, mielőtt elindulszhttp://www.life.hu/news/20190720-tobb-vonat-menetrendje-modosult-palyafelujitas-miatt.htmlTöbb vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel. News--Szörnyű baleset az óriáscsúszdán: nyaktól lefelé lebénult a fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20190720-szornyu-baleset-az-oriascsuszdan-nyaktol-lefele-lebenult-a-fiatal-ferfi-david-briffaut.htmlRémálommá vált David Briffaut nyaralása. A 23 éves férfi barátnőjével és néhány haverjával nyaralt, amikor a spanyol Aqualandia vízi parkban fejjel előre csúszott le egy hatalmas csúszdáról. Ám amikor leért, a feje hátracsapódott, eltörtek a nyakcsigolyái, és nyaktól lefelé lebénult. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.