Villám csapott a csepeli strandfürdő medencéjébe

Forrás: Origo -
csepeli strand vihar villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villámok csaptak le a csepeli strandfürdő területére vasárnap délután, ketten megsérültek, egyiküket újra kellett éleszteni – közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, az első villám egy fába, a második pedig az egyik medencébe csapott bele.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, a villámcsapás következtében egy, a fa közelében tartózkodó 15 éves fiú és egy középkorú férfi eszméletét vesztette. A fiú légzése és vérkeringése leállt, újra kellett éleszteni. Stabil állapotban vitték kórházba. A férfi feltételezhetően belső sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátása után – stabil állapotban – egy másik mentőautó vitte kórházba. A fát a tűzoltók körbekordonozták.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.