A 85-ös főúton jött világra egy csecsemő

Forrás: Shutterstock -
baba mentők csecsemő szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 85-ös főút mellett jött világra egy csecsemő a hétvégén.

Szombat este egy férfi kért segítséget a mentőktől várandós feleségéhez Győr-Moson-Sopron megyében. A kiérkező egységek elindultak a kismamával a kórházba, ám a szülés útközben beindult. A mentők a 85-ös főúton félrehúzódva segítették világra a kicsit.

Az anyuka és a baba is jól vannak – számolt be a gólyahírről a hivatalos Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Focista mentette meg a játékvezető életéthttp://www.life.hu/news/20190726-focista-mentette-meg-a-jatekvezeto-eletet.htmlEgy szigethalmi labdarúgó megmentette a mérkőzés közben összeeső játékvezető életét. NewsAFPAutót tett magáévá egy férfi Pécsett fényes nappal – Videó (18+)http://www.life.hu/news/20190729-autot-tett-magaeva-egy-ferfi-pecsett-fenyes-nappal-video.htmlAz utcán fogdosta magát, majd egy autóval közösült egy férfi Pécsett. Mindezt fényes nappal. Az esetet videóra vették, az autó tulajdonosa innen tudta meg, hogy az ő autójával történt a nem mindennapi eset. News--Hatalmas aszteroida halad el a Föld melletthttp://www.life.hu/news/20190729-hatalmas-aszteroida-halad-el-a-fold-mellett.htmlSzáz méter átmérőjű aszteroida húz el a Föld mellett. Az égitestet Városgyilkosnak is becézik. News--Megtörte a csendet Kenderesi Tamás barátnője, Szilovics Fannihttp://www.life.hu/news/20190729-megtorte-a-csendet-kenderesi-tamas-baratnoje-szilovics-fanni.htmlSokatmondó képet posztolt Szilovics Fanni kézilabdázó, a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás barátnője. NewsOrigoBelecsapott a villám egy házba Kispesten, lakhatatlanná válthttp://www.life.hu/news/20190729-belecsapott-a-villam-egy-hazba-kispesten-lakhatatlanna-valt.htmlA csattanásra ébredt az idős asszony, amikor kispesti otthonába belecsapott a villám. A tető kigyulladt, egyelőre nem költözhetnek vissza az otthonukba. News--Milák Kristóf negyedik 100 méter pillangónhttp://www.life.hu/news/20190727-milak-kristof-negyedik-100-meter-pillangon-uszas.htmlMilák Kristóf negyedik lett 100 méter pillangón szombaton, a kvangdzsui világbajnokságon. A 19 éves magyar úszó szerdán 200 méter pillangón a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps 2009-es világrekordját megdöntve diadalmaskodott, két nappal később 100 méteren az előfutamból 51.42-es, az elődöntőből 50.95-ös idővel jutott tovább. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.