Milliós pénzbírságra számíthat Kenderesi Tamás, akit szexuális zaklatással vádolnak

Dél-Korea vizes vb szexuális zaklatás Kenderesi Tamás pénzbírság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatás vádjával vették őrizetbe a hétvégén Kenderesi Tamás úszót Kvangdzsuban, a vizes vb helyszínén. Egy éjszakai szórakozóhelyről vitték el a rendőrök, ahol – állítása szerint – hozzáért egy ott dolgozó lány fenekéhez. A sportolót nem engedik haza Dél-Koreából, ameddig folyik a vizsgálat.

"Egy éjszakai klubban rácsapott egy koreai lány fenekére. Ez a világ több részén is nagy tiszteletlenség, de itt súlyos vétségnek számít. Kenderesi el is ismerte a hibáját, és azt is, hogy nem volt józan állapotban. Tetézte a bajt, hogy nem volt nála semmilyen igazolvány, sem útlevél, sem a vb-re szóló akkreditációs kártya, és mivel az észak-koreai fenyegetettség miatt a hatóságok szigorúan veszik a személyazonosításra vonatkozó szabályokat, ezért bevitték az őrsre. Később kiengedték, és visszatért a sportolói faluba, az ügyész állítólag hat napon belül dönt majd a sorsáról" – tudta meg a Blikk a magyar csapat egyik tagjától.

Kenderesi Tamás Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az esetet rögzítette a szórakozóhely biztonsági kamerája. A felvételt a magyar küldöttség vezetője már látta is, a látottak pedig megegyeznek Kenderesi állításával.

A Yonhap koreai hírügynökség szerint ilyen esetekben 6-10 nap alatt hoznak döntést a hatóságok, de Kenderesi élsportolóként gyorsított eljárásra számíthat. Az úszó egy ügyvéddel Szöulba utazott, ott várja az ítéletet, ami legfeljebb pénzbüntetés lehet, de a milliós nagyságrendet is elérheti.

Kenderesi Tamásnak egyébként van barátnője, a győri kézilabdázó, Szilovics Fanni. A Blikk próbálta elérni, de nem sikerült.

Belecsapott a villám egy házba Kispesten, lakhatatlanná válthttp://www.life.hu/news/20190729-belecsapott-a-villam-egy-hazba-kispesten-lakhatatlanna-valt.htmlA csattanásra ébredt az idős asszony, amikor kispesti otthonába belecsapott a villám. A tető kigyulladt, egyelőre nem költözhetnek vissza otthonukba. News--Változékony idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190729-valtozekony-ido-varhato-a-jovo-heten.htmlVáltozékony idő várható a héten, napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. A hétvégén egy hidegfront hatására több fokkal lehűl a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--Továbbra is országszerte első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvénybenhttp://www.life.hu/news/20190728-tovabbra-is-orszagszerte-elso-es-masodfoku-figyelmeztetesek-vannak-ervenyben-idojaras.htmlTovábbra is országszerte első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben a felhőszakadás, valamint a zivatar veszélye miatt. News--Igazi szadista: 32 kilóra fogyasztotta feleségét a férfi, 12 év poklot élt át a nőhttp://www.life.hu/news/20190728-igazi-szadista-32-kilora-fogyasztotta-feleseget-a-ferfi-12-ev-poklot-elt-at-a-no.htmlMegalázta, éheztette feleségét a férfi. Mivel nullás méretű társat akart, nem engedte enni, a korábban normális, M-es ruhákat viselő nő 32 kilóra fogyott. A 32 éves Catherine 12 évnyi poklot élt át a 42 éves Matthew Hartley mellett. NewsThinkstockVillám csapott a csepeli strandfürdő medencéjébehttp://www.life.hu/news/20190728-villam-csapott-a-csepeli-strandfurdo-medencejebe-ketten-megserultek.htmlVillámok csaptak le a csepeli strandfürdő területére vasárnap délután, ketten megsérültek, egyiküket újra kellett éleszteni – közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel. NewsOrigoMegszólalt Kenderesi Tamás a szexuális zaklatás vádjával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20190728-megszolalt-kenderesi-tamas-a-szexualis-zaklatas-vadjaval-kapcsolatban-uszas.htmlAhogy megírtuk, Kenderesi Tamás nem hagyhatja el Dél-Koreát, szexuális zaklatással vádolják. Vasárnap a korai órákban vették őrizetbe az úszót és kikérdezték egy éjszakai klubban történt incidensről. Most a sportoló is megszólalt az üggyel kapcsolatban. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.