Egy magyar anyuka szerint tinédzser lányát prostituáltként tartják fogva

Forrás: Shutterstock -
fogvatartás tinédzser prostituált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Tolna megyei édesanya állítja, lányát prostituáltként tartják fogva.

Takácsné Vali családjával együtt utazott el nemrég az egyik közeli községbe egy bálra. Az eseményen egy idősebb férfinak megakadt a szeme a tinédzser lányán. Odament hozzá, és alkoholos itallal kezdte itatni a fiatalt. Persze nem tetszett ez az édesanyának.

Miután vége lett a bulinak, Dzsenifer eltűnt. Azonnal hívtam a rendőrséget, és felkerestem azt a férfit, aki udvarolt neki. Kiderült, hogy a lányt nem engedték ki a lakásból, úgy hozta ki a rendőrség. Miután számon kértem otthon a lányt, azt mondta, hogy tetszik neki az idősebb férfi, aki azt mondta, ha nem megy el hozzá, akkor megszakítja a kapcsolatot a lányommal. Aztán amikor odament, nem engedte hazajönni" – mesélte az édesanya a Ripostnak.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A 16 esztendős Dzsenifernek két nap múlva újra nyoma veszett. Vali szerint minden jel arra utal, hogy a lányát azóta prostituáltként tartják fogva.

A cipője és az értékei nélkül ment el, ami szerintem nem arra utal, hogy önszántából hagyott volna itt minket. Rögtön mentem újra ehhez az idősebb férfihoz, de ő azt állítja, hogy nincs vele. Miután megkerestem a rokonait, kiderült, hogy több unokatestvére is a testéből él. Éppen ezért tartom elképzelhetőnek, hogy túladott Dzseniferen, és most egy rokonánál tartják fogva prostituáltként... Miután ezt elmondtam a rendőrségnek, megígérték, hogy mindent megtesznek azért, hogy hazahozzák a lányt. Aztán jött a sokk! Kaptam egy üzenetet a lányomtól: »Szeretlek titeket! Elveszik a telefonomat.« Ezek után higgyem el, hogy nem tartják fogva?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.