Kenderesi Tamás kedvese, Szilovics Fanni megszólalt a zaklatási ügyben

Szöul Kvangdzsu Szilovics Fanni Kenderesi Tamás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiáll Kenderesi Tamás úszó mellett kézilabdázó kedvese és édesanyja is. A sportoló vasárnapra virradóra keveredett szexuális zaklatási ügybe, Szilovics Fanni most elmondta a véleményét. 

Ahogy mi is megírtuk: Kenderesi Tamás egyelőre nem hagyhatja el Dél-Koreát. Szexuális zaklatással vádolják. Az úszó kézilabdázó kedvese, Szilovics Fanni most elmondta a véleményét.

"Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat. A lány egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet" – mondta a Blikknek a kézilabdázó.

Kenderesi Tamás Szöulban vár az ítéletre Forrás: MTI/Illyés Tibor

Folyamatosan tartják a kapcsolatot, ám arról egyelőre nincs hír, hogy Kenderesi mikor térhet haza. "Hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem. Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget... A történteket sajnálom, a lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom" – mondta Kenderesi Tamás. Szöulban vár az ítéletre, ami pénzbírság is lehet. Ez akár milliós összegre is rúghat.

A lapnak a sportoló édesanya is nyilatkozott. Elmondta, biztosak benne, hogy a fia ártatlan.

Lakott területre zuhant Pakisztánban egy katonai repülőgép: legalább tizenheten meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190730-lakott-teruletre-zuhant-pakisztanban-egy-katonai-repulogep-legalabb-tizenheten-meghaltak.htmlLakott területre zuhant és legalább négy lakóházat letarolt egy kis katonai repülőgép Pakisztánban: 17 ember meghalt.News--Szökést jelzett a nyomkövető B. Lászlónál, VV Fanni elrablójánálhttp://www.life.hu/news/20190730-szokest-jelzett-a-nyomkoveto-b-laszlonal-vv-fanni-elrablojanal.htmlHázi őrizetben várja a tárgyalást VV Fanni elrablója, B. László. A nyomkövető nemrégiben szökést jelzett, így kiszálltak a rendőrök a házhoz. A férfit a zuhany alatt találták meg. News--Egy bőröndben találták meg az orosz modell holttestéthttp://www.life.hu/news/20190729-egy-borondben-talaltak-meg-az-orosz-modell-holttestet.htmlEgy bőröndben találták meg egy orosz modell meztelen holttestét. NewsThinkstockMegbillent a Balaton víztükrehttp://www.life.hu/news/20190729-megbillent-a-balaton-viztukre.htmlA hatalmas szél miatt megbillent a Balaton víztükre a hétvégén. News--Gyermekével együtt löktek a vonat elé egy anyát Frankfurtbanhttp://www.life.hu/news/20190729-gyermekevel-egyutt-loktek-vonat-ele-egy-anyat-frankfurtban.htmlEgy férfi a vonat elé lökött egy anyát a gyermekével együtt Frankfurtban. A fiú életét vesztette. News--Eltemették Heller Ágnes filozófusthttp://www.life.hu/news/20190729-eltemettek-heller-agnes-filozofust.htmlVégső nyugalomba helyezték Heller Ágnes filozófust, aki kilencvenévesen távozott az élők sorából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.