A koreai hírügynökség megírta, mekkora büntetést kérnek Kenderesi Tamásra

Fotó: Mudra László - Origo -
ügyészség büntetés Kvangdzsu úszó Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kenderesi Tamást már hazaengedték Dél-Koreából, most pedig az is kiderült, hogy mennyi büntetést kért rá az ügyészség. 

Ahogy mi is megírtuk: szexuális zaklatással vádolják Kenderesi Tamás úszót. Először arra kötelezték, hogy az ügy lezártáig maradjon Dél-Koreában, ám végül úgy döntöttek, mégis hazatérhet. A Life.hu-nak Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya adott interjút ezzel kapcsolatban.

A Blikk a Yonhap koreai hírügynökségre hivatkozva azt írja, hogy az ügyészség azt kérte a bíróságtól, hogy 2542 amerikai dollárnak megfelelő összegre büntették Kenderesit.

A 744 ezer forintot a magyar úszó előre ki is fizette annak fejében, hogy hazaengedjék.

Kenderesi Tamásnak több százezer forintos büntetést kell majd fizetnie Fotó: Mudra László - Origo
Kíváncsi farkasokat rögzített az Aggteleki Nemzeti Park vadkamerájahttp://www.life.hu/news/20190731-kivancsi-farkasokat-rogzitett-az-aggteleki-nemzeti-park-vadkameraja.htmlSzámos érdekes dolgot rögzíthetnek az országban kihelyezett vadkamerák. Most például kíváncsi farkasokat figyelhetünk meg az egyik segítségével. NewsOrigoIdőjárás: több megyére is másodfokú riasztást adtak kihttp://www.life.hu/news/20190731-idojaras-tobb-megyere-is-masodfoku-riasztast-adtak-ki.htmlZivatar és felhőszakadás veszélye miatt is több járásra másodfokú riasztásokat adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda délután. News--Időjárás: másodfokú figyelmeztetést adtak ki zivatar és felhőszakadás miatthttp://www.life.hu/news/20190731-idojaras-masodfoku-figyelmeztetest-adtak-ki-zivatar-es-felhoszakadas-miatt.htmlTöbb megyében is másodfokú figyelmeztetés van érvényben zivatar és felhőszakadás miatt. NewsOrigoElöntötte a műanyag szemét a világörökség részét képező dél-csendes-óceáni szigetethttp://www.life.hu/news/20190730-elontotte-a-muanyagszemet-a-vilagorokseg-reszet-kepezo-delcsendesoceani-szigetet.htmlMegfulladhat a műanyag szemétben az UNESCO világörökség részét képező dél-csendes-óceáni Henderson-sziget, ahol hat tonna műanyag hulladékot gyűjtöttek össze tudományos szakemberek két hét alatt. NewsOrigoEgy magyar anyuka szerint tinédzser lányát prostituáltként tartják fogvahttp://www.life.hu/news/20190730-egy-magyar-anyuka-szerint-tinedzser-lanyat-prostitualtkent-tartjak-fogva.htmlEgy Tolna megyei édesanya állítja, lányát prostituáltként tartják fogva. NewsOrigoVízi tornádókat kaptak lencsevégre Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190730-vizi-tornadokat-kaptak-lencsevegre-horvatorszagban.htmlHatalmas víztölcséreket kaptak lencsevégre Horvátországban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.