Elindult haza Kenderesi Tamás: nagyon megviselték a történtek

Szöul szexuális zaklatás Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszószövetség elnöke szerint Kenderesit lelkileg megtörték az elmúlt napok eseményei.

Elindult haza Szöulból Kenderesi Tamás úszó, akit pár nappal ezelőtt szexuális zaklatással vádoltak meg. Az úszószövetség elnöke hétfőn berendeli meghallgatásra. Wladár Sándor azt mondta, Kenderesit megviselték a történtek, lelkileg nincsen jól. Az úszó valamikor csütörtökön ér haza – írja a SzeretlekMagyarország.hu.

Kenderesi Tamás több mint 700 000 forintnak megfelelő wont fizetett büntetésül.

A koreai hírügynökség megírta, mekkora büntetést kérnek Kenderesi Tamásrahttp://www.life.hu/news/20190731-a-koreai-hirugynokseg-megirta-mekkora-buntetest-kerek-kenderesi-tamasra.htmlKenderesi Tamást már hazaengedték Dél-Koreából, most pedig az is kiderült, hogy mennyi büntetést kért rá az ügyészség. NewsSós Csaba nyilatkozott Kenderesi Tamás ügyének következményeiről – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-sos-csaba-nyilatkozott-kenderesi-tamas-ugyenek-kovetkezmenyeirol.htmlNéhány napja bombaként robbant a hír, hogy az olimpiai bronzérmes úszót, Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják. A Life.hu-nak az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba adott interjút a lehetséges következményekről. TV + Sztárok--Kiderült, melyik éjszakai klubban vádolták meg Kenderesi Tamásthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kiderult-melyik-ejszakai-klubban-vadoltak-meg-kenderesi-tamast.htmlKiderült, melyik dél-koreai bárban történt az incidens, amely miatt Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolta meg egy helyi táncoslány. TV + Sztárok--Kenderesi Tamás hamarosan hazatérhet Dél-Koreábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kenderesi-tamas-hamarosan-hazaterhet-del-koreabol.htmlCsütörtökön hazajöhet Dél-Koreából a korábban szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás. TV + Sztárok--Kenderesi Tamás édesanyja is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kenderesi-tamas-edesanyja-is-megszolalt.htmlA szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamás édesanyja is megszólalt. TV + Sztárok--Kenderesi Tamás kedvese, Szilovics Fanni megszólalt a zaklatási ügybenhttp://www.life.hu/news/20190730-kenderesi-tamas-kedvese-szilovics-fanni-megszolalt-a-zaklatasi-ugyben.htmlKiáll Kenderesi Tamás úszó mellett kézilabdázó kedvese és édesanyja is. A sportoló vasárnapra virradóra keveredett szexuális zaklatási ügybe, Szilovics Fanni most elmondta a véleményét. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.