Furcsa eseményeket rögzített egy biztonsági kamera egy üres amerikai kocsmában

kocsma biztonsági kamera Amerika szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A biztonsági kamera szeme mindent lát, így derült fény arra, hogy az üres kocsma nem is annyira üres. 

Egy idahoi kisvárosban rögzített meglehetősen bizarr pillanatokat egy biztonsági kamera. Az első néhány másodpercben semmi rendkívüli nem látható a videón, aztán egyszer csak az üresen kongó kocsmában megmozdulnak a bárszékek, szépen sorban kihúzza őket valami... A felvételt közzétették, és természetesen sokan úgy gondolták, hogy valaki elbújt a bár alatt, de az illetékesek közölték, hogy nincs elég hely ehhez. A kevésbé szkeptikus hozzászólókat pedig kirázta a hideg a videó láttán.

Takaróval kapták el a szomszédok az ötödik emeletről leesett kínai fiúthttp://www.life.hu/news/20190801-takaroval-kaptak-el-a-szomszedok-az-otodik-emeletrol-leesett-kinai-fiut.htmlLeesett egy kínai lakóház ötödik emeletének erkélyéről egy hároméves fiúcska, aki sértetlenül túlélte balesetet, hála a szomszédoknak, akik egy kifeszített takaróval kapták el a gyermeket - adta hírül a helyi sajtó.NewsOrigoElindult haza Kenderesi Tamás: nagyon megviselték a történtekhttp://www.life.hu/news/20190801-elindult-haza-kenderesi-tamas-nagyon-megviseltek-a-tortentek.htmlAz úszószövetség elnöke szerint Kenderesit lelkileg megtörték az elmúlt napok eseményei.News--Ilyen jótékony hatásai vannak a vörösbornakhttp://www.life.hu/news/20190801-ilyen-jotekony-hatasai-vannak-a-vorosbornak.htmlA vörösborokért rajongókat eddig sem kellett győzködni az ital jótékony hatásairól, de most kiderült, hogy az eddig ismerteken túl milyen kellemes következményekkel jár a bor mértékletes fogyasztása. NewsOrigoMeghalt Hamza bin Laden, Oszama bin Laden fiahttp://www.life.hu/news/20190801-meghalt-hamza-bin-laden-oszama-bin-laden-fia.htmlHalott Hamza bin Laden, Oszama bin Laden, az al-Kaida terrorszervezet egykori vezetőjének fia – jelentette amerikai kormányzati és hírszerzési forrásokra hivatkozva az NBC televízió. NewsNyomtalanul tűnt el a fővárosból egy édesanya kisfiával együtthttp://www.life.hu/news/20190801-nyomtalanul-tunt-el-a-fovarosbol-egy-edesanya-kisfiaval-egyutt.htmlEltűnt egy édesanya és gyermeke Budapestről. NewsOrigoKíváncsi farkasokat rögzített az Aggteleki Nemzeti Park vadkamerájahttp://www.life.hu/news/20190731-kivancsi-farkasokat-rogzitett-az-aggteleki-nemzeti-park-vadkameraja.htmlSzámos érdekes dolgot rögzíthetnek az országban kihelyezett vadkamerák. Most például kíváncsi farkasokat figyelhetünk meg az egyik segítségével. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.