Kiderült, hogy ezer képet törölt a telefonjáról a Viking Sigyn kapitánya

Forrás: MTI/Mónus Márton -
Viking Sigyn Hableány kapitány telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viking Sigyn kapitánya ismét előzetes letartóztatásba került. Kiderült, hogy Jurij C. több telefont használhatott, és ezernyi képet törölt a készülékről.

A Viking Sigyn kapitánya korábban óvadék ellenében szabadult az előzetesből, de most ismét visszakerült, és ezúttal pénz fejében sem engedhetik ki. Ügyében nagyon fontos tényező lehet, hogy telefonján mit és kinek üzent a tragédia előtt és után. Kiderült, hogy hívást nem indított, de a Viber alkalmazásból ezer képet törölt ki.

Ismét előzetesben az ukrán kapitány Forrás: MTI/Mónus Márton

A Bors szerint ez azt feltételezi, hogy több készüléke lehetett. A baleset után ugyanis megkérdezte a mögötte haladó másik Viking hajó kapitányát, hogy mit látott. A tragédiáról az utasok próbálták angolul tájékoztatni Jurij C.-t, aki nem értette, mit mondtak neki, gesztikulációkból jött rá, mi történt, pedig állítólag németül és angolul is beszél.

Az antwerpeni esetről is kiderültek információk. „

Meggyanúsították, ám a nyomozás során mind az Idun kapitánya, mind Jurij C. tagadta, hogy a balesetkor ő vezette volna a hajót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.