Nyomtalanul tűnt el a fővárosból egy édesanya kisfiával együtt

Forrás: Police.hu -
rendőrség eltűnt eltűnt személy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt egy édesanya és gyermeke Budapestről.

Július 31-én nyoma veszett egy 17 éves édesanyának és kisfiának. Németh Klaudia és a 2 hónapos Németh Szantinó fővárosi otthonából tűnt el.

A Police.hu azt írja, az édesanya körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű, jelenleg szőkére festett a haja. Eltűnésekor kék ruhát és kék cipőt viselt, fiát bordó és fehér színű babahordozóban vitte magával.

Németh Klaudia szerdán tűnt el kisfiával Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Németh Klaudiát felismeri, a keresett személyek tartózkodási helyéről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Időjárás: az ország nagy részén csütörtökön is lehetnek zivatarokhttp://www.life.hu/news/20190801-idojaras-az-orszag-nagy-reszen-csutortokon-is-lehetnek-zivatarok.htmlAz ország nagy részére csütörtökre is figyelmeztetéseket adtak ki zivatar, valamint felhőszakadás veszélye miatt.News--Dunai hajóbaleset: Ismét elrendelték az ukrán hajóskapitány letartóztatásáthttp://www.life.hu/news/20190731-dunai-hajobaleset-ismet-elrendeltek-az-ukran-hajoskapitany-letartoztatasat.htmlIsmét elrendelte a dunai hajóbaleset ügyében a szállodahajó meggyanúsított ukrán kapitányának letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság. News--A koreai hírügynökség megírta, mekkora büntetést kérnek Kenderesi Tamásrahttp://www.life.hu/news/20190731-a-koreai-hirugynokseg-megirta-mekkora-buntetest-kerek-kenderesi-tamasra.htmlKenderesi Tamást már hazaengedték Dél-Koreából, most pedig az is kiderült, hogy mennyi büntetést kért rá az ügyészség. NewsOrigoKíváncsi farkasokat rögzített az Aggteleki Nemzeti Park vadkamerájahttp://www.life.hu/news/20190731-kivancsi-farkasokat-rogzitett-az-aggteleki-nemzeti-park-vadkameraja.htmlSzámos érdekes dolgot rögzíthetnek az országban kihelyezett vadkamerák. Most például kíváncsi farkasokat figyelhetünk meg az egyik segítségével. NewsOrigoVízi tornádókat kaptak lencsevégre Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190730-vizi-tornadokat-kaptak-lencsevegre-horvatorszagban.htmlHatalmas víztölcséreket kaptak lencsevégre Horvátországban. NewsOrigoSzökést jelzett a nyomkövető B. Lászlónál, VV Fanni elrablójánálhttp://www.life.hu/news/20190730-szokest-jelzett-a-nyomkoveto-b-laszlonal-vv-fanni-elrablojanal.htmlHázi őrizetben várja a tárgyalást VV Fanni elrablója, B. László. A nyomkövető nemrégiben szökést jelzett, így kiszálltak a rendőrök a házhoz. A férfit a zuhany alatt találták meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.