Kenderesi Tamás a reptérről azonnal kórházba ment

Forrás: Origo -
műtét szexuális zaklatás kórház Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön érkezett meg Dél-Koreából Kenderesi Tamás, akit szexuális zaklatással vádolt meg egy 18 éves táncoslány. Az újságírók hiába várták a reptéren, az úszót sikerült észrevétlenül kijuttatni a reptérről - írja a Bors.

Kenderesi édesanyja viszont szívesen nyilatkozott a lapnak pécsi otthonukban. Ő árulta el, hogy Tamás még nem megy haza, mert komoly műtét vár rá.

Kenderesi Tamásra komoly műtét vár Forrás: Origo


"Oldalsó térdszalagszakadással versenyzett, ezért miután csütörtökön hazatért a vébéről, néhány napon belül megműtik. Majd csak a műtét után ül össze a család, hogy megünnepeljük a fiam 200 pillangón elért nyolcadik helyét. Nagymamája főz valami kímélő menüt, mert a koreai konyha fűszeressége nagyon megviselte Tamás gyomrát. Sajtburger nem, viszont túrós tészta biztos lesz" - mondta az úszó édesanyja, aki a zaklatási botrányt nem kívánta kommentálni. Annyit árult csak el, hogy most körvonalazódik csak, hogy Tamás megszólal-e az üggyel kapcsolatban, és ha igen, milyen formában.

Elindult haza Kenderesi Tamás: nagyon megviselték a történtekhttp://www.life.hu/news/20190801-elindult-haza-kenderesi-tamas-nagyon-megviseltek-a-tortentek.htmlAz úszószövetség elnöke szerint Kenderesit lelkileg megtörték az elmúlt napok eseményei. News--A koreai hírügynökség megírta, mekkora büntetést kérnek Kenderesi Tamásrahttp://www.life.hu/news/20190731-a-koreai-hirugynokseg-megirta-mekkora-buntetest-kerek-kenderesi-tamasra.htmlKenderesi Tamást már hazaengedték Dél-Koreából, most pedig az is kiderült, hogy mennyi büntetést kért rá az ügyészség. NewsOrigoSós Csaba nyilatkozott Kenderesi Tamás ügyének következményeiről – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-sos-csaba-nyilatkozott-kenderesi-tamas-ugyenek-kovetkezmenyeirol.htmlNéhány napja bombaként robbant a hír, hogy az olimpiai bronzérmes úszót, Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják. A Life.hu-nak az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba adott interjút a lehetséges következményekről. TV + Sztárok--Kiderült, melyik éjszakai klubban vádolták meg Kenderesi Tamásthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kiderult-melyik-ejszakai-klubban-vadoltak-meg-kenderesi-tamast.htmlKiderült, melyik dél-koreai bárban történt az incidens, amely miatt Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolta meg egy helyi táncoslány. TV + Sztárok--Kenderesi Tamás hamarosan hazatérhet Dél-Koreábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kenderesi-tamas-hamarosan-hazaterhet-del-koreabol.htmlCsütörtökön hazajöhet Dél-Koreából a korábban szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás. TV + Sztárok--Kenderesi Tamás kedvese, Szilovics Fanni megszólalt a zaklatási ügybenhttp://www.life.hu/news/20190730-kenderesi-tamas-kedvese-szilovics-fanni-megszolalt-a-zaklatasi-ugyben.htmlKiáll Kenderesi Tamás úszó mellett kézilabdázó kedvese és édesanyja is. A sportoló vasárnapra virradóra keveredett szexuális zaklatási ügybe, Szilovics Fanni most elmondta a véleményét. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.