Kenderesi Tamás a reptérről azonnal kórházba ment

Forrás: Origo -
műtét szexuális zaklatás kórház Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön érkezett meg Dél-Koreából Kenderesi Tamás, akit szexuális zaklatással vádolt meg egy 18 éves táncoslány. Az újságírók hiába várták a reptéren, az úszót sikerült észrevétlenül kijuttatni a reptérről - írja a Bors.

Kenderesi édesanyja viszont szívesen nyilatkozott a lapnak pécsi otthonukban. Ő árulta el, hogy Tamás még nem megy haza, mert komoly műtét vár rá.

Kenderesi Tamásra komoly műtét vár Forrás: Origo


"Oldalsó térdszalagszakadással versenyzett, ezért miután csütörtökön hazatért a vébéről, néhány napon belül megműtik. Majd csak a műtét után ül össze a család, hogy megünnepeljük a fiam 200 pillangón elért nyolcadik helyét. Nagymamája főz valami kímélő menüt, mert a koreai konyha fűszeressége nagyon megviselte Tamás gyomrát. Sajtburger nem, viszont túrós tészta biztos lesz" - mondta az úszó édesanyja, aki a zaklatási botrányt nem kívánta kommentálni. Annyit árult csak el, hogy most körvonalazódik csak, hogy Tamás megszólal-e az üggyel kapcsolatban, és ha igen, milyen formában.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.