Hat napig volt felborult autója foglya egy belga nő a múlt heti hőhullámban

Fotó: Polyak Attila - Origo -
baleset hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Corine Bastide Liège közelében szenvedett balesetet, autója kicsúszott az útról és felborult a közeli erdőben. Azután szabadították ki a 45 éves sérült nőt, hogy a család barátai napokkal később hirdetéseket aggattak ki eltűnéséről és valaki észrevette az erdőben az autót.
Fotó: Polyak Attila - Origo
Több mint tízmilliárd tonna jég olvadt el egyetlen nap alatt Grönlandonhttp://www.life.hu/news/20190802-tobb-mint-tizmilliard-tonna-jeg-olvadt-el-egyetlen-nap-alatt-gronlandon-hoseg.htmlTöbb mint 10 milliárd tonna jég olvadt el szerdán Grönlandon amiatt, hogy a Föld legnagyobb szigetét is elérte az európai országokon múlt héten végigvonuló, melegrekordokat megdöntő hőhullám.News--A klímaváltozás nélkül 1,5-3 Celsius-fokkal hűvösebb lett volna a júliusi hőhullámhttp://www.life.hu/news/20190802-a-klimavaltozas-nelkul-153-celsius-fokkal-huvosebb-lett-volna-a-juliusi-hohullam.htmlAz emberi tevékenység okozta klímaváltozás nélkül 1,5-3 Celsius-fokkal lett volna hűvösebb a júliusi hőhullám Európa minden mért helyszínén - derült ki a szélsőséges időjárási jelenségek és a klímaváltozás összefüggéseit vizsgáló World Weather Attribution projekt pénteken bemutatott jelentéséből. NewsOrigoBaleset miatt nem jár egy szakaszon az 1-es villamos Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190802-baleset-miatt-nem-jar-egy-szakaszon-az-1-villamos-budapesten.htmlBaleset miatt nem jár egy szakaszon az 1-es villamos a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken a Facebook-oldalán. A mentők tájékoztatása szerint többen megsérültek. A helyszínelés még tart. News--Igazi szadista: 32 kilóra fogyasztotta feleségét a férfi, 12 év poklot élt át a nőhttp://www.life.hu/news/20190728-igazi-szadista-32-kilora-fogyasztotta-feleseget-a-ferfi-12-ev-poklot-elt-at-a-no.htmlMegalázta, éheztette feleségét a férfi. Mivel nullás méretű társat akart, nem engedte enni, a korábban normális, M-es ruhákat viselő nő 32 kilóra fogyott. A 32 éves Catherine 12 évnyi poklot élt át a 42 éves Matthew Hartley mellett. NewsThinkstockHajóbaleset történt Borneónál, négyen meghaltak, 31-en eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190802-hajobaleset-tortent-borneonal-negyen-meghaltak-31en-eltuntek.htmlFelborult egy hajó Indonéziában Borneó partjainál, a szerencsétlenségnek nagy valószínűséggel 35 halálos áldozata van. News--Továbbra is országszerte első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvénybenhttp://www.life.hu/news/20190728-tovabbra-is-orszagszerte-elso-es-masodfoku-figyelmeztetesek-vannak-ervenyben-idojaras.htmlTovábbra is országszerte első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben a felhőszakadás, valamint a zivatar veszélye miatt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.