Tűzoltók szabadították ki a sérülteket egy siófoki autóbalesetnél

Forrás: Thinkstock -
Siófok katasztrófavédelem tűzoltó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos baleset történt Siófoknál hétfő kora reggel: felborult egy autó, és három ember alá szorult.

A tetejére borult egy személygépkocsi a 7-es főút 106. kilométerénél, Siófok térségében – számolt be róla a Katasztrófavédelem.

Mint írják, három ember a jármű alá szorult, őket a műszaki mentést végző siófoki hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével szabadították ki. A helyszínre mentők is érkeztek.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Lehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszárólhttp://www.life.hu/news/20190805-lehajitottak-egy-hateves-gyereket-a-londoni-tate-modern-muzeum-teraszarol-10-emelet.htmlLehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszáról vasárnap - közölte a brit főváros rendőrsége, hozzátéve, hogy a bűncselekmény elkövetőjét, egy 17 éves kamaszt emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vették.News--Sok napsütés várható a hétenhttp://www.life.hu/news/20190805-sok-napsutes-varhato-a-heten-idojaras.htmlA következő napokban sok lesz a napsütés, a hét első felében legfeljebb északon lehetnek zivatarok. Jellemzően 30 fok körül alakulnak a maximumok a héten - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. News--Ezek a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20190804-ezek-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlKihúzták a hatos lottó nyerőszámait. Ezekkel válhatott valaki milliomossá. NewsOrigoA genetikai vizsgálatok igazolták, hogy a múlt héten elrabolt 15 éves román lány maradványait találták meghttp://www.life.hu/news/20190803-a-genetikai-vizsgalatok-igazoltak-hogy-a-mult-heten-elrabolt-15-eves-roman-lany-alexandra-macesanu.htmlBizonyossá vált, hogy nincs életben a múlt héten elrabolt, a gyanú szerint nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves Alexandra Macesanu, miután az igazságügyi orvostani intézet által végzett DNS-vizsgálat kimutatta, hogy az ő elszenesedett csontjait találták meg a gyanúsított házában. Erről tájékoztatta a közvéleményt a nyomozást irányító szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség szombaton kiadott közleményében. News--Továbbra is országszerte lehetnek zivatarok: a szombat délután is csapadékos lehethttp://www.life.hu/news/20190803-tovabbra-is-orszagszerte-lehetnek-zivatarok-a-szombat-delutan-is-csapadekos-lehet.htmlZivatarveszély miatt szombatra is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--A klímaváltozás nélkül 1,5-3 Celsius-fokkal hűvösebb lett volna a júliusi hőhullámhttp://www.life.hu/news/20190802-a-klimavaltozas-nelkul-153-celsius-fokkal-huvosebb-lett-volna-a-juliusi-hohullam.htmlAz emberi tevékenység okozta klímaváltozás nélkül 1,5-3 Celsius-fokkal lett volna hűvösebb a júliusi hőhullám Európa minden mért helyszínén - derült ki a szélsőséges időjárási jelenségek és a klímaváltozás összefüggéseit vizsgáló World Weather Attribution projekt pénteken bemutatott jelentéséből. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.