Súlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum teraszáról ledobott kisfiú

Forrás: AFP/Hugo Phiulpott -
Tate Modern
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum kilátóteraszáról ledobott kisfiú a bűncselekmény gyanúsítottjának keddi bírósági meghallgatásán elhangzott tájékoztatás szerint.

Az ügyészek a meghallgatáson arról tájékoztatták a bíróságot, hogy a hatéves áldozat gerinc-, láb- és kartörést szenvedett, súlyos vérzés alakult ki az agyában. A francia kisfiút vasárnap délután dobták le a világhírű múzeum 10 emelet magasan lévő kilátóteraszáról. Öt emeletet zuhant. A londoni rendőrség tájékoztatása szerint a gyerek állapota válságos, de stabil.

Forrás: AFP/Hugo Phiulpott


A 17 éves vélelmezett elkövetőt, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak, vizsgálati fogságba helyezték, csütörtökön áll újra az igazságszolgáltatás elé, akkor már a londoni központi büntetőbíróságon kell megjelennie. Kedden a fiatalkorúak bíróságán hallgatták meg London Bromley nevű kerületében, de a nevén kívül nem mondott semmit, indítékai továbbra is ismeretlenek. Személyazonossága a kiskorúakra vonatkozó törvényi előírások értelmében nem hozható nyilvánosságra.

A francia kisfiú a szüleivel vakáción volt Londonban.

Sokan meghaltak Japánban a nagy meleg miatthttp://www.life.hu/news/20190806-sokan-meghaltak-japanban-nagy-meleg-miatt.htmlÖtvenhét ember halt meg Japánban a hőséggel összefüggő egészségügyi problémák miatt július 29-e óta – közölte kedden a tokiói kormány. NewsOrigoTöbb mint 30 delfin és két bálna tetemét találták Toszkána vizeibenhttp://www.life.hu/news/20190805-tobb-mint-30-delfin-es-ket-balna-tetemet-talaltak-toszkana-vizeiben-iden.htmlTöbb mint 30 delfin és két bálna tetemét találták Toszkána vizeiben idén - közölte az olasz tartomány környezetvédelmi hatósága. NewsOrigoSok napsütés várható a hétenhttp://www.life.hu/news/20190805-sok-napsutes-varhato-a-heten-idojaras.htmlA következő napokban sok lesz a napsütés, a hét első felében legfeljebb északon lehetnek zivatarok. Jellemzően 30 fok körül alakulnak a maximumok a héten - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. News--A genetikai vizsgálatok igazolták, hogy a múlt héten elrabolt 15 éves román lány maradványait találták meghttp://www.life.hu/news/20190803-a-genetikai-vizsgalatok-igazoltak-hogy-a-mult-heten-elrabolt-15-eves-roman-lany-alexandra-macesanu.htmlBizonyossá vált, hogy nincs életben a múlt héten elrabolt, a gyanú szerint nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves Alexandra Macesanu, miután az igazságügyi orvostani intézet által végzett DNS-vizsgálat kimutatta, hogy az ő elszenesedett csontjait találták meg a gyanúsított házában. Erről tájékoztatta a közvéleményt a nyomozást irányító szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség szombaton kiadott közleményében. News--Újabb aszteroida suhan el a Föld mellett a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190803-ujabb-aszteroida-suhan-el-a-fold-mellett-a-jovo-heten-2006-qq23-jelu.htmlA 2006 QQ23 jelű aszteroida, amely várhatóan augusztus 10-én halad el a bolygó mellett, a becslések szerint 570 méter átmérőjű és a Földtől csaknem 8 millió kilométerre található. Lindley Johnson és Kelly Fast NASA-szakértők szerint az ilyen „földközeli objektumoknak” nevezett égitestek, mint az aszteroidák és üstökösök más bolygókkal együtt keringenek a Nap körül. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.