Halálra gázolt a vonat egy embert Sopron közelében

Forrás: Origo -
gázolás baleset Sopron vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd éjszaka elgázolt egy embert az Ausztriából Sopron felé tartó vonat: az áldozat meghalt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint elgázolt egy embert az Ausztriából Sopron felé tartó vonat. A baleset kedden, késő este történt Ágfalva és Sopron között. Az áldozat az életét vesztette. A vonaton mintegy tizenöten utaztak, a járműveket mentesítő autóbuszokkal helyettesíti a vasúttársaság - írja az MTI.

Sopron közelében történt a baleset - Képünk illusztráció Forrás: Origo
Súlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum teraszáról ledobott kisfiúhttp://www.life.hu/news/20190806-sulyos-seruleseket-szenvedett-a-londoni-tate-modern-teraszarol-ledobott-kisfiu.htmlSúlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum kilátóteraszáról ledobott kisfiú a bűncselekmény gyanúsítottjának keddi bírósági meghallgatásán elhangzott tájékoztatás szerint. News--Zivatar, felhőszakadás és hőség is várható szerdánhttp://www.life.hu/news/20190806-zivatar-felhoszakadas-es-hoseg-is-varhato-szerdan-idojaras.htmlA zivatar, a felhőszakadás és a hőség veszélye miatt is figyelmeztetést adott ki több megyére és a fővárosra szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Dunai hajóbaleset: az ukrán kapitánynak látnia kellett volna az ütközésthttp://www.life.hu/news/20190806-dunai-hajobaleset-az-ukran-kapitanynak-latnia-kellett-volna-az-utkozest.htmlA szakvélemény szerint a Viking Sigyn ukrán kapitányának látnia kellett volna a kültéri kamerákon keresztül az ütközést. News--Sokan meghaltak Japánban a nagy meleg miatthttp://www.life.hu/news/20190806-sokan-meghaltak-japanban-nagy-meleg-miatt.htmlÖtvenhét ember halt meg Japánban a hőséggel összefüggő egészségügyi problémák miatt július 29-e óta – közölte kedden a tokiói kormány. NewsOrigoHalálra gázoltak egy kerékpárost Békés megyébenhttp://www.life.hu/news/20190806-halalra-gazoltak-kerekparost-bekes-megyeben.htmlSzemélyautó gázolt halálra egy kerékpárost kedden, kora délután a Kunágotát Magyarbánhegyessel összekötő úton – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. NewsOrigoIdőjárás: zivatarok miatt van érvényben figyelmeztetés az ország északi felébenhttp://www.life.hu/news/20190806-idojaras-zivatarok-miatt-van-ervenyben-figyelmeztetes-az-orszag-eszaki-feleben.htmlZivatar miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben az ország északi felében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.