Időjárás: a jövő héten jön a lehűlés

Forrás: Thinkstock -
zivatar időjárás lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntektől nagy melegre kell készülni, ami hétfőn tetőzik, szerdától azonban komoly lehűlés jön.

Pénteken hajnalban a Dunántúlon még előfordul záporeső, majd sok napsütés várható mindenhol. 30-31 fokos kánikula lesz. Hétvégén kiváló strandidő lesz több helyen zavartalan napsütéssel. Igen kicsi az esély csapadékra. 30 és 36 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, főleg délen lehet 35 fok körüli forróság.

Érkezik a lehűlés zivatarokkal és széllel Forrás: Thinkstock


Hétfőn az idei nyár legmelegebb napja lehet, délen akár 36-37 fokkal. A déli szél többfelé megélénkül. Perzselő napsütés valószínű, csapadék nélkül. Kedden ugyan még mindig 30 fok körül lesz a hőmérséklet, de zivatarokra kell számítani, és erős széllel érkezik a hidegfront, aminek hatását szerdától érezzük. Akkor ugyanis a hétfői 36-37 foknál 10 fokkal hidegebb lesz, széllel és zivatarokkal – írja a Köpönyeg.hu.

Előkerült a két napja eltűnt magyar doktornő, P. Erikahttp://www.life.hu/news/20190808-elokerult-a-ket-napja-eltunt-magyar-doktorno-p-erika.htmlMegtalálták a két napja eltűnt doktornőt, P. Erikát. NewsOrigoVillámcsapástól robbant szét egy vécé Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20190808-villamcsapastol-robbant-szet-egy-vece-amerikaban.htmlVillám csapott egy szennyvízgödörbe és emiatt szétrobbant egy vécé Amerikában. NewsOrigoDunai hajóbaleset: letartóztatásban marad a szállodahajó kapitányahttp://www.life.hu/news/20190808-dunai-hajobaleset-letartoztatasban-marad-a-szallodahajo-kapitanya.htmlA szállodahajó kapitányának sorsáról döntött a Fővárosi Törvényszék. News--Meghalt egy fesztiválozó egy amerikai fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20190808-meghalt-egy-fesztivalozo-egy-amerikai-fesztivalon.htmlMeghalt egy fesztiválozó az Egyesült Államokbeli Lollapaloozán. NewsOrigoDunai hajóbaleset - Továbbra is nagy erőkkel kutatnak az eltűnt áldozat utánhttp://www.life.hu/news/20190808-dunai-hajobaleset-tovabbra-is-nagy-erokkel-kutatnak-az-eltunt-aldozat-utan.htmlKeresőkutyák, drónok és helikopterek bevetésével, továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség a dunai hajóbaleset utolsó koreai áldozatát - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján. NewsOrigoHalálos baleset történt a 37-es úton Szerencsnélhttp://www.life.hu/news/20190808-halalos-baleset-tortent-a-37-es-uton-szerencsnel.htmlMeghalt egy lengyel férfi és csecsemőkorú gyermeke a 37-es úton Szerencs közelében csütörtök reggel, amikor autójuk kamionnal ütközött össze – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.