Részeg férfi lovagolt meg egy állatkerti zsiráfot – Videó

állat részeg zsiráf állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy részeg férfi meglovagolt egy zsiráfot egy kazahsztáni állatkertben.

Rémisztő videó került fel az internetre, amit egy kazahsztáni állatkertben készítettek. Egy részeg férfi a főszereplő, aki fogja magát, felmászik a kerítésen, megsimogatja a zsiráfot, és felül a hátára.

Persze az állat nem örült váratlan utasának, és ledobta a férfit, akit ez sem tántorított el, és megismételte tettét.

Mutatjuk a videót!

Majka és Tilla miatt le kellett állítani a Bezár a bazár! forgatását - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-majka-es-tilla-miatt-le-kellett-allitani-a-bezar-a-bazar-forgatasat.htmlMajka és Tilla nagyon elengedték magukat a Bezár a bazár! forgatásán: le is kellett állítani miattuk. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs Ed Sheerennel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-sebestyen-balazs-ed-sheerennel-szelfizett.htmlSebestyén Balázs Ed Sheerennel szelfizett a Sziget Fesztivál első napján. TV + SztárokOrigoMeztelen fotózásáról vallott Kate Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-meztelen-fotozasarol-vallott-kate-hudson.htmlKate Hudson arról a pucér címlapfotózásáról vallott, amit 22 éves korában vállalt el. TV + Sztárok--Galambos Bogi az édesapja áramlopási ügyéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-galambos-bogi-edesapja-aramlopasi-ugyerol-vallott.htmlGalambos Bogi először mesélt arról, mit gondol édesapja áramlopási ügyéről. TV + SztárokOrigoNegyedik gyermeke édesanyjával is szakított Mészáros Árpád Zsolt: de máris itt az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-negyedik-gyermeke-edesanyjaval-is-szakitott-meszaros-arpad-zsolt-de-maris-itt-az-uj-szerelem.htmlTavaly halasztotta el az esküvőjét Mészáros Árpád Zsolt és a legkisebb gyerekének édesanyja. Eleinte azt mondták, nincs gond, később a színész arról nyilatkozott, hogy problémáik vannak, most pedig kiderült: szakítottak. TV + SztárokRTLKLUBRendes, intelligens társra vágyik Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-rendes-intelligens-tarsra-vagyik-molnar-aniko.htmlAhogy megírtuk, Molnár Anikó és zenész párja a közelmúltban szakítottak. Az egykori valóságshow-szereplő azt állítja, hamar kiderült, hogy nem passzolnak össze, így jobbnak látták, ha továbblépnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.