Közel 200 milliót kellene fizetnie a soroksári futónő gyilkosának bűnügyi költség címén

gyilkos milliók soroksári futónő költség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnügyi költség címén közel 200 milliót kellene fizetnie a soroksári futónő meggyilkolásával vádolt R. Szilveszternek.

198 millió forintot kell megfizetnie bűnügyi költség címén a soroksári futónő gyilkosának – értesült a Blikk. Mint írják, R. Szilveszter valószínűleg élete végéig sem fogja tudni törleszteni ezt az összeget: gyakorlatilag 400 évig tartana a törlesztés úgy, hogy rabkeresetéből pár tízezer forintot vonhatnak le.

A hat éve tartó nyomozás költsége már meghaladta a 350 milliót, a fennmaradó részt az állam állja.

Mint ismeretes, a soroksári futónőt 2013 őszén ölték meg, holttestére egy fás-bokros területen bukkantak.

A soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Pszichiátriai vizsgálat vár a kamaszfiúra, aki ledobott egy kisgyereket a Tate Modern múzeum teraszárólhttp://www.life.hu/news/20190809-pszichiatriai-vizsgalat-var-a-kamaszfiura-aki-ledobott-egy-kisgyereket-a-tate-modern-muzeum.html Pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá azt a 17 éves kamaszt, aki a minap a gyanú szerint ledobott egy hatéves gyereket a londoi Tate Modern múzeum 10 emelet magasan lévő kilátóteraszáról. A tizenévesnek februárban kell bíróság elé állnia, addig őrizetben marad.News--Szombattól a Széll Kálmán térre költözik a Széna téri autóbusz-állomáshttp://www.life.hu/news/20190809-szombattol-a-szell-kalman-terre-koltozik-a-szena-teri-autobuszallomas.htmlSzombattól megszűnik a Széna téri autóbusz-állomás, ezért a járatok a Széll Kálmán tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára áthelyezett megállókból indulnak - közölte a Volánbusz Zrt. az MTI-vel.News--Óriáspanda-ikrek születtek egy belgiumi vadállatparkbanhttp://www.life.hu/news/20190809-oriaspanda-ikrek-szulettek-egy-belgiumi-vadallatparkban.htmlÓriáspanda-ikrek születettek a belgiumi Pairi Daiza vadállatparkban, ez a második alkalom, hogy a Kínából 2014-ben érkezett nőstény, Hao Hao kölyköt hozott világra - jelentette be pénteken az intézmény.News--Belehalt a cukorbeteg férfi, aki túlságosan spórolt az esküvőjérehttp://www.life.hu/news/20190809-belehalt-a-cukorbeteg-ferfi-aki-tulsagosan-sporolt-az-eskuvojere.htmlTúlságosan spórolt az inzulinnal egy cukorbeteg férfi és belehalt. NewsOrigoLezuhant egy férfi a Petőfi hídrólhttp://www.life.hu/news/20190809-lezuhant-egy-ferfi-a-petofi-hidrol.htmlBaleset történt Budapesten: lezuhant egy férfi a Petőfi hídról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt egy fesztiválozó egy amerikai fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20190808-meghalt-egy-fesztivalozo-egy-amerikai-fesztivalon.htmlMeghalt egy fesztiválozó az Egyesült Államokbeli Lollapaloozán. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.