Tizenöt focista sérült meg villámcsapásban Dél-Németországban

Forrás: 123rf.com -
focista labdarúgó Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenöt labdarúgó sérült meg villámcsapásban Németország déli részén.

Tizenöt focista sérült meg villámcsapásban Németország déli részén, félbeszakítottak egy koncertet, és leomlott egy cirkuszi sátor az Európa északi részén átsöprő viharban. A dpa német hírügynökség jelentése szerint a villám Rosenfeld-Heiligenzimmern település sportpályájára csapott be, ahol a játékosok épp edzést tartottak. A labdarúgók csak könnyebben sérültek meg, de elővigyázatosságból kórházba szállították őket.

15 focista sérült meg - Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

Bajorországban a rendőrség több ezer zenerajongót szólított fel arra, hogy az időjárás miatt a szabadtéri előadás befejezése előtt távozzanak, Neckarsulmban pedig a heves széllökések miatt egy cirkuszi sátor omlott le. Egy lovat el kellett altatni, tizenöt másik ló és teve elmenekült, a rendőrség fogta be őket. A hét végén a várható viharok miatt több szabadtéri rendezvényt mondtak le Nagy-Britanniában - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.