Földrengés volt hajnalban Heves közelében

Forrás: Shutterstock -
földrengés Heves megye Richter-skála Heves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb földrengés volt hétfő hajnalban Heves megyében.

Kisebb földrengés volt hétfőn hajnalban 1 óra 30 perckor Heves város közelében – számolt be róla a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa.

Szanyi Gyöngyvér ismertette, hogy a földmozgás a Richter-skála szerint 4,1-es erősségű volt, a rengést a lakosság is érzékelte.

Károkról egyelőre nem érkezett információ – írja az MTI.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Repülő tárgyakat videóztak a Nap körülhttp://www.life.hu/news/20190810-repulo-targyakat-videoztak-a-nap-korul.htmlRejtélyes repülő tárgyakat videóztak a Nap körül. NewsOrigoEzért ne tegyél soha polipot az arcodrahttp://www.life.hu/news/20190810-ezert-ne-tegyel-soha-polipot-az-arcodra.htmlEgy nő poénból polipot tett az arcára, de a végén kórházban kötött ki. NewsOrigoSúlyos erdőtűz pusztít Gran Canaria hegyeibenhttp://www.life.hu/news/20190811-sulyos-erdotuz-pusztit-gran-canaria-hegyeiben.htmlSzámos település lakóit kitelepítették a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián, ahol súlyos erdőtűz pusztít a hegyekben. News--Nagy erőkkel kerestek Németországban egy nőt a Dunában, miközben ő már régen otthon volthttp://www.life.hu/news/20190811-nagy-erokkel-kerestek-nemetorszagban-egy-not-a-dunaban-mikozben-o-mar-regen-otthon-volt.htmlNagy erőkkel kutattak Németországban csaknem egy napon át a Dunában egy nő után, miközben ő már régen otthon volt - adta hírül vasárnap a rendőrség.News--Piacra kerülhet egy vodka, amit Csernobilban készítettekhttp://www.life.hu/news/20190811-piacra-kerulhet-egy-vodka-amit-csernobilban-keszitettek.htmlHamarosan a magyar boltok polcain is megjelenhet az első termék, amit 1986 óta a csernobili zónában készítettek. Nem másról van szó, mint egy vodkáról. Az ital stílusosan az Atomik nevet kapta. NewsOrigoFolyóba gurította a szüleitől kapott BMW-t, mert Jaguarra vágyotthttp://www.life.hu/news/20190811-folyoba-guritotta-a-szuleitol-kapott-bmwt-mert-jaguarra-vagyott.htmlEgy indiai fiatalember folyóba gurította a BMW-t, amit a szüleitől születésnapjára kapott. Elképesztő tettéről videót is készített. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.