Kiderült, hogy nem fiú, hanem lány csábította el otthonról a csepeli kislányt

Forrás: Thinkstock -
Csepel tinédzser csábító Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy valójában lány, aki elcsábította a 11 éves csepeli lányt otthonról.

Pár napja írtunk arról, hogy Csepelről eltűnt egy 11 éves lány. Dorottyát egy nála négy évvel idősebb tinédzser csábította el otthonról. Az interneten ismerkedtek meg egymással, és közösen döntöttek úgy, hogy összepakolják egy bőröndbe holmijaikat, és elszöknek. Először Szlovákia felé vették az irányt, majd inkább dél felé indultak. Ekkor kapták el őket.

A rendőrségi kihallgatáson váratlan fordulat történt, kiderült, hogy a csábító tulajdonképpen lány. A fülig szerelmes Dorottyát is sokként érte a felismerés, olyannyira, hogy a meghallgatásról is kiszaladt.

Miután a rendőrök közölték a fiúval, hogy az iratai hamisak, megkérték, hogy vegye le magáról a bő inget, s akkor nemcsak a valódi, egy lány nevére szóló papírjai kerültek elő, de láthatóvá vált, hogy egy női testet rejt a ruha, s a holmijában női betéteket is találtak. (...) Dorottya annyira kiborult, hogy kiszaladt a rendőrségi szobából. Egy világ omlott össze benne. Most is nagyon kivan, pszichológus segítségét fogjuk kérni a történtek feldolgozásához" – árulta el a Ripostnak a lány nagynénje.

A portál azt írja, már mindkét fiatal otthon van, de a csábító azóta is folyamatosan próbál üzengetni szerelmének.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Földrengés volt hajnalban Heves közelébenhttp://www.life.hu/news/20190812-foldrenges-volt-hajnalban-heves-kozeleben.htmlKisebb földrengés volt hétfő hajnalban Heves megyében. NewsOrigoRepülő tárgyakat videóztak a Nap körülhttp://www.life.hu/news/20190810-repulo-targyakat-videoztak-a-nap-korul.htmlRejtélyes repülő tárgyakat videóztak a Nap körül. NewsOrigoEzért ne tegyél soha polipot az arcodrahttp://www.life.hu/news/20190810-ezert-ne-tegyel-soha-polipot-az-arcodra.htmlEgy nő poénból polipot tett az arcára, de a végén kórházban kötött ki. NewsOrigoMeghalt egy fesztiválozó egy amerikai fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20190808-meghalt-egy-fesztivalozo-egy-amerikai-fesztivalon.htmlMeghalt egy fesztiválozó az Egyesült Államokbeli Lollapaloozán. NewsOrigoNégy gyermek is lábtöréssel távozott a bölcsődéből Floridában: ez történt velükhttp://www.life.hu/news/20190807-negy-gyermek-is-labtoressel-tavozott-a-bolcsodeben-floridaban-ez-tortent-veluk.htmlEgy gondozónő négy gyermek lábát is eltörte a bölcsődében Floridában. NewsThinkstockDunai hajóbaleset: kiderült, hogyan törölhette az adatokat a telefonjáról a Viking Sigyn kapitányahttp://www.life.hu/news/20190805-dunai-hajobaleset-kiderult-hogyan-torolhette-az-adatokat-a-telefonjarol-a-viking-sigyn-kapitanya.htmlA Viking Sigyn kapitánya, Jurij C. nemcsak adatokat törölt a telefonjáról a dunai hajóbaleset után, hanem a hajó kamerarendszerébe is belépett utólag, hogy megnézze, hogyan történt az ütközés. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.