Figyelmeztet a Nébih: fémdarabok lehetnek ebben a párizsiban

párizsi Nébih figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fémdarab lehet a Kaiser márkájú Arany Pulyka párizsiban - hívja fel a figyelmet Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

A kedden közzétett tájékoztatás szerint az érintett Kaiser márkájú Arany Pulyka párizsi termék 500 gramm kiszerelésű, felhasználási ideje 2019. augusztus 24., gyártója a Mecom Group s.r.o. (SK 63 ES, Szlovákia), RASFF referenciaszáma 2019.2901.

A fémdarabot egy Tescóban vásárolt párizsiban találta egy vevő, az áruházlánc levette a terméket a polcairól. Folyik annak felderítése, hogy a szlovák gyártású termék más üzletlánchoz érkezett-e.
Az élelmiszerbiztonsági hivatal arra kéri a fenti azonosítókkal ellátott terméket vásárlókat, hogy elővigyázatosságból ne fogyasszák el.

Sokkot kapott Luxus Tünde attól, amit 17 éves fia a Szigeten látotthttp://www.life.hu/news/20190813-sokkot-kapott-luxus-tunde-attol-amit-17-eves-fia-a-szigeten-latott.htmlPolgár Tünde, a Viasaton futó Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője a 17 éves fiával ment a Szigetre. A TV2 kamerája is elkísérte őket. Az anya sokkoló dolgokkal szembesült. News--Egy pár prostituáltként dolgoztatott egy általános iskolás lányt Fótonhttp://www.life.hu/news/20190813-egy-par-prostitualtkent-dolgoztatott-egy-altalanos-iskolas-lanyt-foton.htmlProstituáltként futtattak egy általános iskolás lányt Fóton. NewsOrigoEzért tűnt el napokra a magyar doktornőhttp://www.life.hu/news/20190813-ezert-tunt-el-napokra-a-magyar-doktorno.htmlMegszólalt a budapesti kórházból eltűnt doktornő: elárulta, mi oka volt arra, hogy nyomtalanul távozzon az intézményből. NewsOrigoEltűnt a 15 éves budapesti Vanessza: napok óta keresikhttp://www.life.hu/news/20190813-eltunt-a-15-eves-budapesti-vanessza-napok-ota-keresik.htmlNapok óta nem adott életjelent magáról a 15 éves budapesti Vanessza. NewsOrigoIdőjárás: felhőszakadás és viharos szél is jöhethttp://www.life.hu/news/20190813-idojaras-felhoszakadas-es-viharos-szel-is-johet.htmlEgyik napról a másikra változott meg az időjárás: tegnap még kánikula volt, ma már a lehűlés okoz szenvedést az embereknek. News--Újabb részletek derültek ki a rákospalotai gyilkossággal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20190813-ujabb-reszletek-derultek-ki-a-rakospalotai-gyilkossaggal-kapcsolatban.htmlÚjabb részletek derültek ki a hétvégi rákospalotai gyilkossággal kapcsolatban. NewsThinkstock




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.