Újabb részletek derültek ki a rákospalotai gyilkossággal kapcsolatban

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság rendőrség Rákospalota nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derültek ki a hétvégi rákospalotai gyilkossággal kapcsolatban.

Mint arról már beszámoltunk, hétvégén megöltek egy 51 éves férfit Rákospalotán. Később a nyomozók elfogtak három ukrán férfit a lónyai határátkelő közelében, közülük az egyikük beismerte a gyilkosságot.

Most újabb részletek derültek ki a bűncselekményről. A Ripost azt írja, a tettesek éjszaka kezdtek el dorbézolni, ez nem tetszett az albérletben élő magyar férfinak. Vitába keveredtek egymással, és előkerült egy kés: azzal követték el a gyilkosságot, majd menekültek el.

A három férfiből kettőt tanúként, míg társukat, H. Róbertet gyanúsítottként hallgattuk ki. A férfi őrizetben van, kezdeményeztük a letartóztatását” – mondta el Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Egy testvérpár fulladt a tengerbe Essexnélhttp://www.life.hu/news/20190813-egy-testverpar-fulladt-a-tengerbe-essexnel.htmlÉletét vesztette egy tinédzser testvérpár, amikor családjukkal együtt fürödni indultak a tengerhez Angliában. NewsOrigoA Szigeten elfogott holland dílerek kocsijában 17 kiló drog volthttp://www.life.hu/news/20190813-a-szigeten-elfogott-holland-dilerek-kocsijaban-17-kilo-drog-volt.htmlA Szigeten elfogott két holland díler autójában 17 kiló drogot találtak, így összesen 100 millió forint értékű kábítószert foglaltak le tőlük.NewsOrigoBaleset Londonban: két autó közé szorult egy nőhttp://www.life.hu/news/20190813-baleset-londonban-ket-auto-koze-szorult-egy-no.htmlHorrorbaleset történt Londonban: egy asszony két autó közé szorult. NewsOrigoKéssel támadt a járókelőkre egy férfi Sydneybenhttp://www.life.hu/news/20190813-kessel-tamadt-a-jarokelokre-egy-ferfi-sydneyben.htmlKéssel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében kedden. News--Elszabadult kölyökkenguruval találkozott egy biciklis Tatánál – Videóhttp://www.life.hu/news/hirdetes/20190812-elszabadult-kolyokkenguruval-talalkozott-egy-biciklis-tatanal-video.htmlA kemma.hu olvasója kerékpározás közben Naszály és Dunaalmás között videózott le egy szabadon kóborló, vélhetőleg kölyök kengurut. Hirdetés--Végleg betiltanák a műanyag zacskókat Németországbanhttp://www.life.hu/news/20190812-vegleg-betiltanak-a-muanyagzacskokat-nemetorszagban.htmlA kiskereskedelemben használatos műanyag zacskók forgalmazásának teljes tiltására készülnek Németországban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.