Időjárás: Németh Lajos nyárias időt jósol a hosszú hétvégére

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos időjárás hosszú hétvége előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, a hosszú hétvégén újra igazi nyári időre számíthatunk.

Bár ma reggelre az Ipoly-völgyében meglehetősen hűvös volt, mindössze hét fokot mutatott a hőmérő, Németh Lajos megerősítette: a nyári meleg napokon belül visszatér. A meteorológust a TV2 Mokkájában kérték arra, röviden vázolja fel, mi vár ránk a hosszú hétvégén.

Nagyon könnyű dolgom van: visszatér a nyár, a meleg. Kánikulai hőséggel, 30 fok körüli hőmérséklettel. A négy nap közül augusztus 19-20-án mindenképpen. Esernyő nem kell" – nyilatkozta.

Radics Gigi formás fenekét dicsérik a rajongók a közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-radics-gigi-formas-feneket-dicserik-a-rajongok-a-kozossegi-oldalon.htmlRadics Gigi megvillantotta formás fenekét. TV + Sztárok--Ilyen hajszíne van Harry herceg és Meghan Markle kisfiának, Archie-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-ilyen-hajszine-van-harry-herceg-es-meghan-markle-kisfianak-archienak.htmlEgy bennfentes elárulta, milyen hajszíne van Harry herceg és Meghan Markle kisfiának. TV + Sztárok--Michael Madsen pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190816-michael-madsen-par-napra-racs-moge-kerul-ittas-vezetes-miatt.htmlMichael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta meg ilyen olcsón. TV + SztárokOrigoLe kellett állítani a Drága örökösök forgatását: rosszul lett a sorozat Józsijahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-le-kellett-allitani-a-draga-orokosok-forgatasat-rosszull-lett-a-sorozat-joszija.htmlLe kellett állítani a Drága örökösök forgatását, mert a sorozat Józsijának furcsa kiütései lettek. TV + Sztárok--Király Linda szeretne anya lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiraly-linda-szeretne-anya-lenni.htmlKirály Linda is szeretne édesanya lenni, ehhez azonban előbb az egészségét kell rendbe tennie. TV + SztárokOrigoIntim fotókkal zaklatták Szőcs Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190815-intim-fotokkal-zaklattak-szocs-renit.htmlSzőcs Renáta a kamerák előtt vallott arról, hogy nemrég egy ismeretlen fanatikus intim fotókkal bombázta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.