Ingo Kantorek német sorozatsztár meghalt egy autóbalesetben

Forrás: Thinkstock -
sorozatsztár halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazafelé tartott az ismert sorozatsztár és a felesége az olaszországi nyaralásukból, amikor megtörtént a tragédia: mindketten életüket vesztették.

Egy ismert sorozatsztár és felesége elhunyt egy szörnyű autóbalesetben. A 44 éves Ingo Kantorek színész és Suzana hajnali kettő körül karamboloztak a németországi A8-as autópályán Baden-Württemberg tartományban. A hírek szerint a színész felesége vezetett, és megpróbálhatott lehúzódni a parkolóba, amikor a beton sávelválasztónak ütközött a kocsi, majd belerohant egy teherautó pótkocsijába.

Ingo Kantorek a Köln 50667 című napi sorozatban játszott már hat éve, a produkciós iroda meg is erősítette a szomorú hírt. „Mindannyiunkat sokkolt a tragédia, részvétünk a hozzátartozóknak. Még mindig nem tudjuk felfogni, ami történt" – idézi a Blikk a nyilatkozatot.

Időjárás: Németh Lajos nyárias időt jósol a hosszú hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190816-idojaras-nemeth-lajos-nyarias-idot-josol-a-hosszu-hetvegere.htmlNémeth Lajos elárulta, a hosszú hétvégén újra igazi nyári időre számíthatunk. NewsOrigoA Google Térképen mutogatja nemiszervét egy férfi - Fotó (18+)http://www.life.hu/news/20190816-a-google-terkepen-mutogatja-nemiszervet-egy-ferfi.htmlAz észt Paralepa rand nevű strandról töltött fel a Google Térképre egy 360 fokban nézhető képet egy felhasználó. A férfi maga is feltűnik a fotón, ahogy anyaszült meztelenül mosolyog a kamerába. NewsOrigoHalálra verte 10 hónapos kislányát egy anya Kunmadarasonhttp://www.life.hu/news/20190816-halalra-verte-10-honapos-kislanyat-egy-anyakunmadarason.htmlOlyan súlyosan bántalmazta édesanyja a 10 hónapos kislányt, hogy az belehalt sérüléseibe. NewsThinkstockHoltak találták a 15 éves lányt, aki családjával nyaralt Malajziábanhttp://www.life.hu/news/20190816-holtak-talaltak-meg-a-15-eves-lanyt-nora-quoirint-aki-csaladjaval-nyaralt-malajziaban.htmlA 15 éves Nora Quoirin augusztus 4-én tűnt el Malajziában, a szülei reggel vették észre, hogy kislányuknak nyoma veszett. Több száz rendőr, kutya és helikopter kereste, végül a szállásuktól nagyjából 2,5 kilométerre találták meg a testét a dzsungelben. News--BKK: tanévkezdéstől ismét a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamoshttp://www.life.hu/news/20190816-bkk-tanevkezdestol-ismet-a-teljes-vonalon-jar-a-4es-es-a-6os-villamos.htmlAugusztus 21-étől változik a nagykörúti villamospótlás rendje. Iskolakezdéstől, vagyis szeptember 2-ától újra a teljes vonalon jár majd a 4-es és a 6-os villamos, a közvetlenül előtte lévő szombat-vasárnapon azonban a teljes szakaszon pótlóbuszok közlekednek - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). News--Az eddigi legkisebb kiterjedésű volt az északi és déli sarki tengeri jég 2019 júliusábanhttp://www.life.hu/news/20190816-az-eddigi-legkisebb-kiterjedesu-volt-az-eszaki-es-deli-sarki-tengeri-jeg-2019-juliusaban.htmlAz eddigi legkisebb kiterjedésű volt az északi- és a déli-sarki tengeri jég 2019 júliusában, amely a valaha mért legmelegebb júliusi hónap volt a világon az időjárási feljegyzések kezdete, 1880 óta - közölte az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatal (NOAA) csütörtökön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.