Ingo Kantorek német sorozatsztár meghalt egy autóbalesetben

Forrás: Thinkstock -
sorozatsztár halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazafelé tartott az ismert sorozatsztár és a felesége az olaszországi nyaralásukból, amikor megtörtént a tragédia: mindketten életüket vesztették.

Egy ismert sorozatsztár és felesége elhunyt egy szörnyű autóbalesetben. A 44 éves Ingo Kantorek színész és Suzana hajnali kettő körül karamboloztak a németországi A8-as autópályán Baden-Württemberg tartományban. A hírek szerint a színész felesége vezetett, és megpróbálhatott lehúzódni a parkolóba, amikor a beton sávelválasztónak ütközött a kocsi, majd belerohant egy teherautó pótkocsijába.

Ingo Kantorek a Köln 50667 című napi sorozatban játszott már hat éve, a produkciós iroda meg is erősítette a szomorú hírt. „Mindannyiunkat sokkolt a tragédia, részvétünk a hozzátartozóknak. Még mindig nem tudjuk felfogni, ami történt" – idézi a Blikk a nyilatkozatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.