Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait: íme

Forrás: Shutterstock -
nyerőszám húzás ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten is kihúzták az ötös lottó nyerőszámait, 770 millió forintot vihet haza az, akinek sikerült őket eltalálnia.

Az ötös lottó nyerőszámait ezen a szombaton is kihúzták, 770 millió forint üthette a markát annak, akinek sikerült őket eltalálnia.

Íme, a számok:

1 (egy)
15 (tizenöt)
61 (hatvanegy)
79 (hetvenkilenc)
87 (nyolcvanhét)

Joker: 9, 7, 9, 2, 7, 8

Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait Forrás: Shutterstock
Az amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és haláláthttp://www.life.hu/news/20190817-az-amerikai-par-eljatszotta-gyermekuk-szuleteset-es-halalat.htmlAz amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és halálát, hogy becsapják a családjukat és pénzt csikarjanak ki tőlük. News--Török Zsolt aradi hegymászót a Fogarasi-havasok egyik szakadékában találták meg holtanhttp://www.life.hu/news/20190817-torok-zsolt-aradi-hegymaszot-a-fogarasi-havasok-egyik-szakadekaban-talaltak-meg-holtan.htmlHoltan találták szombaton a Fogarasi havasok egyik szakadékában Török Zsolt aradi hegymászót. News--Elhunyt Felice Gimondi kerékpároshttp://www.life.hu/news/20190817-elhunyt-felice-gimondi-kerekparos.htmlVilágklasszis kerékpáros távozott az élők sorából: Felice Gimondi 76 évesen hunyt el. NewsOrigoIdőjárás: a négynapos ünnep alatt ismét kánikulára számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20190817-idojaras-a-negynapos-unnepben-ismet-kanikulara-szamithatunk.htmlAz augusztus 20-i hosszú hétvégén még igazi strandidő lesz, használjuk ki! News--Időjárás: Németh Lajos nyárias időt jósol a hosszú hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190816-idojaras-nemeth-lajos-nyarias-idot-josol-a-hosszu-hetvegere.htmlNémeth Lajos elárulta, a hosszú hétvégén újra igazi nyári időre számíthatunk. NewsOrigoBKK: tanévkezdéstől ismét a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamoshttp://www.life.hu/news/20190816-bkk-tanevkezdestol-ismet-a-teljes-vonalon-jar-a-4es-es-a-6os-villamos.htmlAugusztus 21-étől változik a nagykörúti villamospótlás rendje. Iskolakezdéstől, vagyis szeptember 2-ától újra a teljes vonalon jár majd a 4-es és a 6-os villamos, a közvetlenül előtte lévő szombat-vasárnapon azonban a teljes szakaszon pótlóbuszok közlekednek - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.