Időjárás: országszerte hőségre figyelmeztetnek

Forrás: Rockstar Photographers
Forrás: Rockstar Photographers -
időjárás hőség figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a hőség miatt keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat, a hőmérséklet délután 31 és 35 fok között várható.

Az előrejelzés szerint kedden túlnyomóan derült lesz az ég, csak az északnyugati, északi tájak felett lehet némi felhőzet. Napközben napsütéses idő várható.

Csapadék az ország döntő részén nem valószínű, csak Sopron térségében lehet egy-egy zápor vagy zivatar. Északnyugaton helyenként megélénkül az északias szél.

Hajnalra 13 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Izland hivatalosan bejelentette az első gleccser haláláthttp://www.life.hu/news/20190819-izland-hivatalosan-bejelentette-az-elso-gleccser-halalat.htmlIzland hivatalosan bejelentette, hogy az országban most először "meghalt" egy gleccser, a vasárnapi szertartáson részt vett Katrín Jakobsdóttir miniszterelnök is. NewsKét barlangász rekedt egy tátrai barlang mélyén, a mentőakció akár hetekig is tarthathttp://www.life.hu/news/20190819-ket-barlangasz-rekedt-egy-tatrai-barlang-melyen-a-mentoakcio-akar-hetekig-is-tarthat.htmlKét barlangász a tátrai Jaskinia Wielka Sniezna (Nagy Havas-barlang) mélyén rekedt, miután a beáramló víz elvágta az útjukat. A bonyolult mentőakció akár hetekig is tarthat - közölte vasárnap a lengyel média. NewsOrigoIdőjárás: a jövő héten is sok lesz a napsütéshttp://www.life.hu/news/20190819-idojaras-a-jovo-heten-is-sok-lesz-a-napsutes.htmlA héten is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Augusztus 20-án is száraz idő várható, kánikulával. A hét második felében mérséklődik a meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Motorbalesetben elhunyt az amerikaifutball-játékos, Cedric Bensonhttp://www.life.hu/news/20190818-motorbalesetben-elhunyt-az-amerikaifutballjatekos-cedric-benson.htmlA hírek szerint motorbalesetben elhunyt az amerikaifutball-játékos Cedric Benson. News--Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatthttp://www.life.hu/news/20190818-negyezer-embert-kellett-kitelepiteni-gran-canarian-az-erdotuz-miatt.htmlMintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián az egy napja tomboló erdőtűz miatt NewsOrigoKihúzták az ötös lottó nyerőszámait: ímehttp://www.life.hu/news/20190817-kihuztak-az-otos-lotto-nyeroszamait-ime.htmlEzen a héten is kihúzták az ötös lottó nyerőszámait, 770 millió forintot vihet haza az, akinek sikerült őket eltalálnia. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.