Embert gázolt a Budapestről Szegedre tartó vonat

Forrás: music4life/Pixabay -
gázolás halál vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű baleset történt kedd délután: embert gázolt a Budapestről Szegedre tartó vonat.

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony vonalon. A Mávinform közleményében azt írták, a budapesti Szemeretelepnél lévő átjáróban egy embert elgázolt a Szegedről Budapestre tartó Móra InterCity. Az átjárónál jól működött a fény- és félsorompó. A vonat utasait a katasztrófavédelem segítette át a BKK-buszokhoz. A Blikk információi szerint a testet valósággal kettévágta a szerelvény.

Szörnyű vonatgázolás történt – Képünk illusztráció Forrás: music4life/Pixabay
Időjárás: országszerte hőségre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190819-idojaras-orszagszerte-hosegre-figyelmeztetnek.htmlAz egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a hőség miatt keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat, a hőmérséklet délután 31 és 35 fok között várható. NewsOrigoKét barlangász rekedt egy tátrai barlang mélyén, a mentőakció akár hetekig is tarthathttp://www.life.hu/news/20190819-ket-barlangasz-rekedt-egy-tatrai-barlang-melyen-a-mentoakcio-akar-hetekig-is-tarthat.htmlKét barlangász a tátrai Jaskinia Wielka Sniezna (Nagy Havas-barlang) mélyén rekedt, miután a beáramló víz elvágta az útjukat. A bonyolult mentőakció akár hetekig is tarthat - közölte vasárnap a lengyel média. NewsOrigoTűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190819-tuz-utott-ki-egy-hetemeletes-lakoepulet-tetejen-budapesten.htmlTűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején, a főváros IX. kerületében hétfőn, a tüzet délutánra körülhatárolták, terjedését megállították - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. NewsFotó: Csudai Sándor - OrigoMotorbalesetben elhunyt az amerikaifutball-játékos, Cedric Bensonhttp://www.life.hu/news/20190818-motorbalesetben-elhunyt-az-amerikaifutballjatekos-cedric-benson.htmlA hírek szerint motorbalesetben elhunyt az amerikaifutball-játékos Cedric Benson. News--Halálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátótnálhttp://www.life.hu/news/20190818-halalos-baleset-miatt-lezartak-a-82es-foutat-gyulafiratotnal.htmlHalálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátót és Eplény között vasárnap délután. News--Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatthttp://www.life.hu/news/20190818-negyezer-embert-kellett-kitelepiteni-gran-canarian-az-erdotuz-miatt.htmlMintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián az egy napja tomboló erdőtűz miatt NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.