Oroszlánok marcangoltak szét egy embert egy dél-afrikai vadrezervátumban

Forrás: -- -
vadrezervátum oroszlán támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját oroszlánjai marcangoltak szét egy férfit egy vadrezervátumban a Dél-afrikai Köztársaság fővárosa, Pretoria közelében.

"Oroszlántámadáshoz kaptunk riasztást. A hívó arról tájékoztatott, hogy három oroszlánt lelőttek, és egy férfi öntudatlan állapotban van" - közölte Xander Loubser, a mentőszolgálat szóvivője a Jacaranda rádióval. A szóvivő elmondta, hogy a helyszínre kivonuló mentősök már csak a férfi halálát tudták megállapítani.

A kép illusztráció Forrás: --


A férfi volt az oroszlánok tulajdonosa. Bent volt velük az állatok bekerített területén, amikor az oroszlánok megharapták. Számos nyílt sérülése volt, és harapások nyomai látszottak rajta - tette hozzá.
A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Feltételezik, hogy a férfi egy megrongálódott kerítést akart kijavítani, ezért ment be az oroszlánok közé.

Összeházasodott a két úszó, Mutina Ágnes és Bernek Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-osszehazasodott-a-ket-uszo-mutina-agnes-es-bernek-peter.htmlTöbb mint két éve tart az úszópáros szerelme, a tavalyi eljegyzést idén pedig esküvő követte. TV + SztárokOrigoÓriási változások a Barátok közt háza táján: bejelentést tett az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-oriasi-valtozasok-a-baratok-kozt-haza-tajan-bejelentest-tett-az-rtl-klub.htmlA Sorozatwikire hivatkozva írta meg a Blikk, hogy szeptember 2-től az RTL Klub megváltoztatja a Barátok közt vetítésének időpontját. TV + Sztárok--Bergendy István 15 éve nem beszél Demjén Rózsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-bergendy-istvan-15-eve-nem-beszel-demjen-rozsival.htmlBergendy nem tudja megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából. Ezen az sem változtat, hogy Rózsi mostanában nincs jól - írja a Bors. TV + Sztárok--Reese Witherspoon gyerekkori képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-reese-witherspoon-gyerekkori-kepet-posztolt.htmlReese Witherspoon egy soha nem látott fotót rakott ki magáról: emlék a múltból. TV + Sztárok--Király Viktor menyasszonya, Anita kifeküdt biciklizés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kiraly-viktor-menyasszonya-anita-kifekudt-biciklizes-utan-foto.htmlKirály Viktor menyasszonya megmutatta, hogy érzi magát egy kiadós testmozgás után.TV + SztárokOrigoBereczki Zoltánnak nehézséget okozott a Sztárban sztár leszek! versenyzőinek kiválasztásahttp://www.life.hu/sztarok/20190820-bereczki-zoltannak-nehezseget-okozott-a-sztarban-sztar-leszek-versenyzoinek-kivalasztasa.htmlIzgalmas válogatással telt Bereczki Zoltán nyarának egy része, hisze a Sztárban sztár leszek! című műsor válogatója zajlott. Elárulta, okozott számára nehézséget a casting. TV + Sztárok--








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.